Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Εκδήλωση στην Κατερίνη με θέμα: «Το Άγιον Φως στον τάφο του Χριστού και την ζωή μας»

 Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «ΚΥΡΙΑΚΗ», διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον πανοσιολογιώτατο αρχιμ. Αντώνιο Στυλιανάκη. Το θέμα που θα αναπτύξει είναι:
«Το Άγιον Φως στον τάφο του Χριστού και την ζωή μας». H εκδήλωση θά πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης  «ΕΚΑΒΗ».
Θα προβληθούν σπάνια ντοκουμέντα από το θαύμα του Αγίου Φωτός.


        Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Αντώνιος Ι. Στυλιανάκης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής (1984) του Α.Π.Θ. και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στα Παιδαγωγικά και τη Θεολογία. Το 1994 χειροτονήθηκε κληρικός από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο. Είναι ειδικός Παιδοψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής και ασχολείται με ψυχολογικές θεραπείες παιδιών, εφήβων, νέων και οικογενειών. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος διαφόρων κοινωνικών φορέων. Διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης του Ψυχολογικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος και σήμερα είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού (στο Φίλυρο) που είναι βασισμένο στην ελληνορθόδοξη παράδοση και αγωγή. Έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες ομιλίες και δημοσιεύσεις για ψυχολογικά και θεολογικά θέματα και συμμετείχε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με θέματα που αφορούν την ψυχολογία και τα προβλήματα παιδιών και οικογενειών καθώς και το ΄Αγιο Φως.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Αποκρίσεις σε υπεύθυνους γονείς" (Αποστολική Διακονία, γ΄εκδ. 2008), "Δαιμονιζομένων Θεραπείες" (Θεσσαλονίκη 2004), «Το Άγιο Φως στον Τάφο του Χριστού» (Συναξάρι 2008).