Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ Κ Ε

Η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του Κ Κ Ε αντιμετωπίζει όλο και περισσότερες δυσκολίες και υπονόμευση στη δημοσίευση των ανακοινώσεών της, αλλά και ανακοινώσεων φορέων στους οποίους συμμετέχει, από ορισμένες τοπικές ιστοσελίδες και blogs.

 Υπάρχουν ανακοινώσεις που άλλοτε δεν δημοσιεύονται καθόλου, άλλοτε δημοσιεύονται σε ακατάλληλη ώρα και με καθυστέρηση, άλλοτε ακολουθούνται από σωρεία «απαντήσεων» ανώνυμων συντακτών, που  ουσιαστικά είναι αντιγραφές από αντικομμουνιστικές και ρατσιστικές ιστοσελίδες χωρίς καμία τεκμηρίωση, ενώ δεν λείπουν και υβριστικά δημοσιεύματα.
 Παρατηρήθηκε και το φαινόμενο αντικατάστασης με συκοφαντικό κείμενο του τίτλου της ανακοίνωσης.
 Όλη αυτή η αντιμετώπιση των ανακοινώσεων της τομεακής επιτροπής, αντικειμενικά, αποπροσανατολίζει τον ελληνικό λαό, εγκλωβίζει τη λαϊκή δυσαρέσκεια μέσα στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος, βοηθάει, συκοφαντώντας τη μόνη ανατρεπτική δύναμη, να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της τρόικα και της άρχουσας τάξης.
 Έχοντας υπόψη όλη αυτή την κατάσταση και κρίνοντας ότι η όποια παρουσία μας στα συγκεκριμένα μέσα χρησιμοποιείται ως άλλοθι αντικειμενικότητας των μέσων αυτών, ενώ παράλληλα υπάρχει σωρεία ρατσιστικών δημοσιευμάτων, φυλετικού μίσους και προβολής της νεοναζιστικής ιδεολογίας, αποφάσισε, ως πρώτο βήμα, να μην στέλνει ανακοινώσεις στο blog «ΛΕΥΤΕΡΙΑ».
 Καλεί τους οπαδούς, τους φίλους του ΚΚΕ και όσους ενδιαφέρονται για τις θέσεις του να μην αναζητούν πλέον δημοσιεύματά μας στο συγκεκριμένο μέσο.
 Η Τομεακή Επιτροπή θα αναζητήσει και άλλους τρόπους προβολής των θέσεών της και θα εισηγηθεί στους φορείς που συμμετέχει να μην στέλνουν ανακοινώσεις στο μέσο αυτό.

Η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ