Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του βουλευτή Κιλκίς Χατζησάββα στην Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Την Τετάρτη 5 Απριλίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας. Ο συναγωνιστής επιστρέφοντας από την Λάρισα, όπου
βρέθηκε για σκοπούς του κινήματος, επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Τοπική Πιερίας, όπου του επιφυλάχθηκε ενθουσιώδης υποδοχή, όπως και σε κάθε αγωνιστή της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται μέσα και έξω από τα έδρανα της Βουλής για το καλό της Ελλάδος και του λαού.
Μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κυρίως για τις άδικες και εξοργιστικές διώξεις ξανά μελών της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς με ψεύτικους μάρτυρες και στημένες δηλώσεις. Όλοι όμως οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής ξέρουν πως ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας και τη σωτηρία της Ελλάδος θα βρει σφοδρή αντίσταση από το καθεστώς, τα κόμματα της διαπλοκής και τα αφεντικά τους από το εξωτερικό. Οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής δεν πτοούνται από τις άδικες φυλακίσεις και διώξεις.


Στη συνέχεια καθώς προέρχεται από αγροτικό νομό και η Πιερία είναι επίσης αγροτικός νομός, αναφέρθηκε σε αγροτικά θέματα και στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, όταν γίνει κυβέρνηση για την πρωτογενή παραγωγή και για την βοήθεια προς τους Αγρότες και κτηνοτρόφους.  Έκανε με την ομιλία του σαφές πως οι κυβερνήσεις – μαριονέτες των τελευταίων 40 ετών δεν θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα και την πρωτογενή παραγωγή, πράγμα το οποίο θα γίνει άμεσα με την ανάληψη της εξουσίας από το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδος.