Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Το Mediterranean College στηρίζει τη συλλογικότητα και την κοινωνική προσφορά και διοργανώνει Εβδομάδα Εθελοντισμού στην Θεσσαλονίκη

Μέσα από δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προβάλλεται η ευαισθησία και η ευσυνειδησία μιας επιχείρησης. Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου το
ατομικό συμφέρον επικρατεί επί του συλλογικού, ο εθελοντισμός έρχεται για να μας θυμίσει –πλέον- δυσεύρετες έννοιες, όπως  είναι η συλλογικότητα και η κοινωνική προσφορά.
Το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, διοργανώνει Εβδομάδα Εθελοντισμού, λίγο πριν από το Πάσχα. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, το 1ο Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο της Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών του Κολλεγίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις, στις οποίες σας προσκαλούμε να συμμετέχετε:



  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας (3 έως 7 Απριλίου 2017):  Συγκέντρωση αγαθών για το Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». Συγκεντρώνουμε:  κάλτσες, εσώρουχα, είδη καθημερινής χρήσης (χυμούς, εισιτήρια ΟΑΣΘ, χαρτί υγείας κλπ.), είδη καθαριότητας (μαλακτικό/απορρυπαντικό ρούχων, καθαριστικά κλπ.) και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως κρουασάν, μπισκότα και χυμούς, για τα προστατευόμενα παιδιά ηλικίας 6 έως και 18 ετών
·         Τετάρτη 5 Απριλίου 2017- Το Mediterranean College σε συνεργασία με τo Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας UPSTART48, διοργανώνει ομιλία με τίτλο «Εισαγωγή στην Κοινωνική Επιχειρηματικότητα». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων (4ος όροφος) Εγνατίας 2-4 και ώρα 15.00.  

·         Τετάρτη 5 Απριλίου 2017- Το Mediterranean College σε συνεργασία με την  AIESEC, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο νεανικό οργανισμό ο οποίος διοικείται, οργανώνεται και απευθύνεται στους νέους και λαμβάνει χώρα σε 126 κράτηδιοργανώνει ομιλία με τίτλο «Γνωριμία με την AIESEC & Ευκαιρίες Εθελοντισμού». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων (4ος όροφος) Εγνατίας 2-4 και ώρα 16.00.  
  • Παρασκευή 7 Απριλίου 2017- Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας- Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Εθελοντισμού:
Mediterranean College Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310287779