Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Παράδοση – Παραλαβή στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων

 Μέσα σε εγκάρδιο, φιλικό και ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.


Ειδικότερα, οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βαϊνάς και Χρυσόστομος Κηραϊλίδης αντίστοιχα, «παρέδωσαν» τα καθήκοντά τους, στο νέο αντιδήμαρχο Δημήτρη Ντούρο, παρουσία δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων.


Τόσο ο κος Βαϊνάς, όσο και ο κος Κηραϊλίδης ευχήθηκαν στο νέο αντιδήμαρχο, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του επισημαίνοντας ότι «μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, το οποίο διαχρονικά διέπει τη λειτουργία του Δήμου, θα είναι στη διάθεσή του για ό, τι χρειαστεί».


Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά για την αρμονική συνεργασία το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και τους υπαλλήλους του Δήμου. 

Από την πλευρά του, ο κος Ντούρος τους συνεχάρη για τη συνέπεια και σοβαρότητα με την οποία λειτούργησε η  τεχνική υπηρεσία, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, τονίζοντας ότι «με συλλογικότητα και υπευθυνότητα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των δημοτών και του τόπου».