Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η ομάδα αυτή χρειάζεται τη βοήθειά σας! Σας παρακαλούμε να μην το αμελήσετε!

Φίλες και φίλοι,
Από τον Φεβρουάριο του 2012 έως σήμερα, περισσότερες από 7.650 οικογένειες έχουν επιλέξει να προμηθευτούν κάποιο από τα προϊόντα που έχουν διατεθεί από
τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες».
Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει την 67 διανομή στην οποία θα διατεθεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Μεσσηνίας. Και σε αυτή την διανομή η συμμετοχή θα είναι μεγάλη.
Επί πέντε ολόκληρα χρόνια μια ομάδα περίπου 100 εθελοντριών και εθελοντών έχει διαθέσει πολλά  πρωινά για να βοηθήσει στην οργάνωση των παραπάνω αγορών. Είμαστε οι άνθρωποι της γραμματείας, οι παρκαδόροι, αυτοί που έχουν ανοίξει το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου σας για να τοποθετήσουν τα προϊόντα που επιλέξατε να προμηθευτείτε από την δράση «Χωρίς Μεσάζοντες».
Μετά από 5 χρόνια αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλους εσάς και να σας πούμε κάτι πολύ απλό: Η ομάδα αυτή χρειάζεται την βοήθειά σας.
Δεν τρέφουμε αυταπάτες! Είμαστε σίγουροι πως η συντριπτική πλειοψηφία των αποδεκτών αυτής της επιστολής θα την προσπεράσει και κάποιοι ούτε καν θα διαβάσουν αυτές τις τελευταίες της σειρές.

Απευθυνόμαστε συνειδητά στο 2-3% των ανθρώπων που στήριξαν τις δράσεις «Χωρίς Μεσάζοντες» και σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα που θα οργανώσει την 67η διανομή, την δράση του επόμενου Σαββάτου.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς να βρεθούν φίλες και φίλοι που έστω και προσωρινά, θα μας ξεκουράσουν.
Σας παρακαλούμε να μην το αμελήσετε! Κάντε το τώρα! Απομένουν 16 κενές θέσεις εργασίας.
Για να καλύψετε κάποια από αυτές κάντε κλικ εδώ: http://medialoom.net/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=205


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr