Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Μόνο η Σεβαστή νίκησε για την 21η αγωνιστική από τις ομάδες της Πιερίας στη Γ Εθνική

Γ’ Εθνική – 21η αγωνιστική
Κυριακή 5/3 – 15:00

  2ος όμιλος
ΑΕ Ιστιαίας-Νίκη Βόλου 0-1 (13:30)
Διαγόρας Σεβαστής-Τηλυκράτης Λευκάδας 2-0 
Απόλλων Λάρισας-Ρήγας Φεραίος 2-0 
Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός 1-0 
Θεσπρωτός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0 
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Αμβρακία Κωστακιών 2-1 
Αστέρας Πετρίτη-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1 
ΑΕ Καραϊσκάκης-Πύδνα Κίτρους 2-0 

ΘΕΣΗ
 ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ 
ΝΙΚΕΣ 
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 
ΗΤΤΕΣ
 ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ
ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ
 ΒΑΘΜΟΙ
1
Απόλλων Λάρισας
21
16
3
2
46
14
51
2
Ολυμπιακός Βόλου
21
15
4
2
33
9
49
3
Νίκη Βόλου
21
14
3
4
32
17
45
4
Καραϊσκάκης ΑΕ
21
13
6
2
25
8
45
5
Διαγόρας Σεβαστής
21
14
3
4
35
19
45
6
Πύδνα Κίτρους
21
12
4
5
28
13
40
7
Τηλυκράτης 2014
21
7
8
6
18
18
29
8
Θεσπρωτός
21
7
3
11
23
26
24
9
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
21
6
5
10
18
29
23
10
Ρήγας Φεραίος
21
6
5
10
26
34
23
11
Εθνικός Φιλιππιάδας
21
5
7
9
16
27
22
12
Πιερικός
21
4
9
8
12
20
21
13
Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας
21
5
2
14
16
29
17
14
Αμβρακία Κωστακίων
21
3
3
15
13
29
12
15
Αστέρας Πετρίτη
21
2
5
14
10
36
11
16
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
21
2
4
15
15
38
10

Διαγόρας Σεβαστής-Τηλυκράτης Λευκάδας 2-0 

Τρίλεπτο… φωτιά ο Διαγόρας!

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον Διαγόρα Σεβαστής να κάμψει την αντίσταση του Τηλυκράτη Λευκάδας και να τον κερδίσει δίκαια με 2-0 στο Βατάν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Δεμηρτζόγλου στο 18′ με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την πιερική ομάδα ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και πάλι ο Δεμηρτζόγλου, με πλασέ στο 20′ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Καρατζάογλου στο 66′. Με τη νίκη του αυτή ο Διαγόρας παρέμεινε «ζωντανός» στην «κούρσα» της ανόδου, έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, και ήδη σκέφτεται το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα, την ίδια ώρα που στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα κοντράρονται ο δεύτερος Ολυμπιακός με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, σε μια αγωνιστική που δεν αποκλείεται να κρίνει πολλά όσον αφορά στη «μάχη» της κορυφής!
Το «φιλμ» του αγώνα:
18′ ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Καράμπελα από αριστερά, ο Μπενίσκος έγινε κάτοχος της μπάλας και τροφοδότησε τον Δεμηρτζόγλου, ο οποίος με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής.
20′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Δεμηρτζόγλου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Τηλυκράτη και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα, προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.
32′ Ο Παπαδόπουλος είδε τον Αλυσανδράτο εκτός έστιας και δοκίμασε να τον αιφνιδιάσει σουτάροντας σχεδόν από το κέντρο, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Διαγόρα.
34′ Πλασέ του Μακρυγιάννη από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Αλυσανδράτος.
55′ Ο Δεμηρτζόγλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη και έκανε το πλασέ, ο Καραγκούνης απέκρουσε τη μπάλα η οποία πήρε πορεία παράλληλα προς την εστία της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ο Μπενίσκος να προλάβει να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.
57′ Εκτέλεση φάουλ του Σκλιοπίδη, κεφαλιά ο Μπενίσκος, απέκρουσε ο Καραγκούνης.
66′ Σουτ του Καρατζάογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα στο δοκάρι του Τηλυκράτη.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Μίχος, Δημητρίου, Λαγδάρης (50′ Τάχος), Σκλιοπίδης, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Γεωργίου, Μπενίσκος, Καράμπελας (75′ Τσαγκαράκης), Δεμηρτζόγλου (85′ Μυλωνάς).
Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασιλείου, Κοντογιάννης, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος, Μπαλής, Μακρυγιάννης.

Πηγή: katerinisport



 ΑΕ Καραϊσκάκης-Πύδνα Κίτρους 2-0

Συνεχίζει ακάθεκτος!

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε η ΑΕ Καραϊσκάκης για να ελπίζει σε κάτι καλό, και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, δίνοντας βροντερό «παρών» στο Γήπεδο Αγίων Αναργύρων.
Στο πρώτο τέταρτο, το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, κυρίως στο χώρο του κέντρου, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 16ο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση του αγώνα, με το Γυφτοκώστα να βρίσκει με σέντρα τον Μπεκατώρο, κι αυτόν, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό, ειχαμε νέα καλή ευκαιρία για την αρτινή ομάδα.
Ο Χαρτσιάς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μπεκατώρο σε θέση τετ α τετ, όμως ο Παπατολίκας το νίκησε, για να φτάσει η μπάλα στον Ντατίδη, που σούταρε λίγο άουτ. Λίγο μετά, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να παγώσουν παίχτες και κόσμο της ΑΕ Καραϊσκάκη, όταν μετά από λάθος στο κέντρο, ο Παπαδημητρίου έφυγε στο τετ α τετ, όμως ο Ανδρούτσος έσωσε το τέρμα του, από βέβαια παραβίαση. Στο 40ο λεπτό, από φάουλ του Χαρτσιά και αναστάτωση στην περιοχή της Πύδνας, η μπάλα έφτασε στο Μαζιώτη που σούταρε όμως αδύναμα, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Χαρτσιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και φάνηκε να ανατρέπεται, με το διαιτητή ωστόσο, να δείχνει «παίζετε» μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.
Τελικά, στο 44ο λεπτό, η πίεση της ΑΕ Καραϊσκάκης καρποφόρησε, σε ένα ιδανικό χρονικά σημείο. Ο εξαιρετικός φέτος Παπανίκου, έκανε καταπληκτικό παράλληλο γύρισμα, και ο Γυφτοκώστας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, ανοίγοντας το σκορ με προβολή, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, και στο 50′, από κόρνερ του νεοεισελθόντα Πιαστόπουλου, ο Δήμας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Ανδρούτσος έδιωξε. Στο 55ο λεπτό νέα φάση για την Πύδνα, με τον Παπαδημητρίου να κόβεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Αβραμίδη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κυπαρίσσης πλάσαρε ωραία τον εξερχόμενο Ανδρούτσο, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος παίχτης είχε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 63ο λεπτό, όταν ελευθερώθηκε ωραία στην περιοχή και σούταρε, στέλνοντας όμως την μπάλα στη συμβολή των δοκών του Ανδρούτσου.
Οι φάσεις της Πύδνας αφύπνισαν τους παίχτες του Νίκου Θεοδοσιάδη, που ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα, και στο 70ο λεπτό είχαν διπλή φάση για γκολ, αρχικά, με το Γυφτοκώστα να σουτάρει και τον Παπατολίκα να διώχνει δύσκολα με γροθιές, ενώ στη συνέχεια ο Μπεκατώρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα σύριζα δίπλα από το δοκάρι της Πύδνας. Στην επόμενή της ευκαιρία, η ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να τελειώσει το ματς. Συγκεκριμένα, στο 81ο λεπτό, ο Λάμπρου έκανε εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Χαρτσιάς με κεφαλιά νίκησε τον Παπατολίκα, γράφοντας το 2-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να παίρνει ακόμα μια σπουδαία νίκη, και να φιλοξενείται την επόμενη βδομάδα από την Αμβρακία, στο τοπικό ντέρμπυ.
Διαιτητής : Ρίππης Μιχάλης Βοηθοί : Φραγκούλης Παύλος – Τσόγκας Άγγελος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (84′ Κουσίδης), Μαζιώτης (72′ Ζυγκερίδης), Μπεκατώρος (81′ Γούλας).
Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας) : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Σαμουηλίδης, Κατσαρης (80′ Κωστίκος), Κυπαρίσσης Ν., Δήμας, Παπαδημητρίου (84′ Γούτσιος), Ιορδανίδης (46′ Πιαστόπουλος), Ντόσης.
Πηγή: artagoal
Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός 1-0
Δυσκολεύεται, αλλά κερδίζει…
Με το «φτωχό» 1-0, με γκολ από χτύπημα πέναλτι, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, παραμένοντας η διαφορά των δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κερδίζει με 1-0, με την ψυχή στο στόμα, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σε μια αδύναμη επιθετικά ομάδα. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση και θα πρέπει στον Ολυμπιακό να ψαχθούν γιατί χάνονται με τόση ευκολία οι ευκαιρίες.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε μια ακίνδυνη επιθετικά ομάδα. Προηγήθηκε σχετικά γρήγορα στο σκορ, στο 16′ πέναλτι του Οικονόμου, ενώ χάθηκαν και ορισμένες κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα οι «ερυθρόλευκοι». Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 7′. Από μακρινή μεταβίβαση του Ιωαννίδη, ο Σουάνης έγινε κάτοχος της μπάλας, με ταχύτητα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πάσαρε για τον Κέρι, με τον τελευταίο να κάνει ωραία κίνηση, σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και να μπλοκάρει ο Σοϊλεμέζογλου.
Ο Ολυμπιακός από το εκείνο το σημείο και μετά άρχισε να ασκεί πίεση στην αντίπαλη άμυνα και στο 15′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Σουάνης ανατράπηκε από τον Σοϊλεμέζογλου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Τζοβάρα να δείχνει την «άσπρη βούλα». Ο Οικονόμου ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, γράφοντας το 1-0 στο 16′.
Με το υπέρ του σκορ ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει στο μισό γήπεδο τον Πιερικό και στο 23′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Σουάνης με δυνατό σουτ μέσα απο τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σοϊλεμέζογλου, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα με τα πόδια. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα καλή στιγμή στο ματς. Μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Ολυμπιακού, τελικός αποδέκτης ο Φλίγκος, ο οποίος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κραγιόπουλου και παραλίγο να είχαμε το αυτογκόλ, με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.
Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος επιθετικά, απρόσεκτος στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια καλή ευκαιρία για γκολ και με τον Τίμο Καβακά στον πάγκο να βάζει αρκετές φορές τις φωνές στους παίκτες του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι καλύτεροι, πιο επιθετικοί, αλλά άστοχοι και άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 47′ σε σέντρα του Φλίγκου από τα δεξιά, ο Κέρι έπαισε το μονοκόματο σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Πιερικού.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και μέσα σε δύο λεπτά είχαν δύο καλές στιγμές. Στο 55′ σουτ του Φλίγκου πέρασε ψηλά άουτ, μετά από σέντρα του Σουάνη, ενώ στο 56′ σέντρα σουτ του Ιωαννίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Σοϊλεμέζογλου.
Για να φτάσουμε στο 67′ όπου ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Φλίγκος έβγαλε τετ α τετ τον Σταύρου απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου, με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να διώχνει σωτήρια με τα πόδια τη μπάλα.
Στο 73′ σουτ του Οικονόμου από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 76′ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πιερικού το σουτ του Αναστασίου μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου. Ο Ολυμπιακός πίεζε διαρκώς για το δεύτερο τέρμα και στο 77′ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο νεοεισελθών Αναστασίου με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σοϊλεμέζογλου, τον ήρωα του Πιερικού, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα με τα πόδια.
Ο εκπληκτικός τερματοφύλακας του Πιερικού στο 84′ έκανε νέα φοβερή απόκρουση. Ο Αναστασίου πάσαρε στον Μουκάμ μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σοϊλεμέζογλου με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει με τα πόδια και να κρατά χαμηλά το σκορ για την ομάδα του.
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Τζάνης, Μανασής (Τρικάλων)
Κίτρινες: Φλίγκος, Μουκάμ-Συμεωνίδης, Σοϊλεμέζογλου, Κραγιόπουλος, Γελαδάρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Σταύρου, Οικονόμου, Δωματάς, Μουκάμ, Κέρι (54′ Στουρνάρας), Φλίγκος (67′ Αναστασίου), Σουάνης (82′ λ.τρ. Πότσι).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Τσιώμης, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς, Συμεωνίδης, Λούγκος, Σεχολάρι (70′ λ.τρ. Κοκονόζι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (90′ λ.τρ. Τριανταφύλλου).

Πηγή: goalpost

Θεσπρωτός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-0
Νίκη που σημαίνει σωτηρία!
Μία σημαντική νίκη με 2-0 σημείωσε ο Θεσπρωτός κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία!

Το φιλμ του αγώνα
13′ Πρώτη υποψία φάσης για τον Αχιλλέα, με τον Παππά να προλαβαίνει να βγει και να μπλοκάρει τη μπάλα…
14′ Κίτρινη στον Ηλία
14′ Εκτέλεση φάουλ του Μανίκα, με τις γροθιές ο Παππάς!
26′ ΓΚΟΛ! Ο Πέντσας με κοντινό σουτ δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον Κούζα και κάνει το 1-0 για τον Θεσπρωτό!
32′ Γύρισμα του Μπίκα, δεν μπόρεσε ο Ντόκος, πέρασε η φάση για το Θεσπρωτό…
33′ Κίτρινη στον Τοπάλι
34′ Κίτρινη και ο Τουλκερίδης, αμφότερες για σκληρά μαρκαρίσματα
40′ Καλή στιγμή με τον Μέμμο, τσίμησε τη μπάλα προ του Κούζα, ο οποίος όμως έφυγε πολύ πλάγια και δε μπόρεσε να πλασάρει…
43′ Κίτρινη και ο Γιάκος
63′ Προσπάθεια του Σουκιά, δεν έπιασε καλό σουτ, άουτ η μπάλα…
65′ Ευκαιρία ο Θεσπρωτός! Ο Πέντσας δε μπορεί από καλή θέση να πίασει το σουτ, πολύ άουτ η μπάλα στην προσπάθειά του!
66′ Κάρτα στον Σουκιά
71′ Πολύ μεγάλη φάση ο Θεσπρωτός! Σουτ του Γιάκου, δύσκολα σε κόρνερ ο Κούζας!
80′ ΓΚΟΛ! Ο Πέντσας δίνει έτοιμο γκολ στον Σουκιά κι εκείνος από κοντά δε θα δυσκολευτεί να πετύχει το δεύτερο γκολ του Θεσπρωτού!

Θεσπρωτός: Παππάς (83΄ Μπότσαρης), Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Πάνος, Πέντσας, Μέμμος (55΄ Σουκιάς), Γιάκος, Ντόκος, Μπίκας (77′ Μπλέτσας), Βιτώρος.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κούζας, Λαϊος, Τουλκερίδης (75΄Παπαδόπουλος), Σκέντος, Παγωνίδης (81′ Σιδηρόπουλος), Πετρουζέλλης, Φωκαϊδης, Δημηνάς (46′ Καραμανώλης), Καμπερίδης, Μανίκας, Tοπάλι.
  
Πηγή: thesprotiaball

http://www.mikriliga.com/