Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης συμμετείχε σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

  Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας Κατερίνης συμμετείχε στις παρακάτω διεθνείς τουριστικές εκθέσεις φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας:

- Holiday & Spa Expo, Σόφια / Βουλγαρίας 15 έως 17.02.2017
- Targul de Turism (TTR), Βουκουρέστι / Ρουμανίας 16 έως 19.02.2017
- ITTFA , Βελιγράδι / Σερβίας  23 έως 26.02.2017


Το ενδιαφέρον του κοινού της Βουλγαρίας για την Παραλία παραμένει αμείωτο. Στην Σόφια, την Ένωση  εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ., κα Άννα Γραμματικοπούλου. Το περίπτερο επισκέφτηκε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Βουλγαρία κος Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης.

Η δημοτικότητα της Παραλίας συνεχίζεται και φέτος στην Σερβία, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσα χρόνια. Στην έκθεση εκπροσώπησε  την Παραλία η κα Βασιλική Μάνη, Γραμματέας Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας.


Η ρουμανική αγορά, εξαιρετικά σημαντική για την Παραλία Κατερίνης, έστειλε για ακόμη μια φορά τα πολύ αισιόδοξα της μηνύματα. Η Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας εκπροσωπήθηκε από  το μέλος του Δ.Σ κου Σιδηρόπουλο Ιωάννη. Οι Ρουμάνοι τουρίστες αγαπούν την Παραλία και την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Και για αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο οι Ρουμάνοι τουρίστες αναμένεται να επιλέξουν την Παραλία μας για τις διακοπές τους με ήδη αυξημένο τον αριθμό των προκρατήσεων (early bookings) σε σχέση με την περσινή χρονιά.


Στους επισκέπτες του περιπτέρου της Κεντρικής Μακεδονίας σε όλες τις εκθέσεις μοιράστηκε πληροφοριακό υλικό της Παραλίας. 

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας