Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η ακαδημία του Αχιλλέα...ως τον ουρανό κι ακόμη ψηλότερα!

 Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Το… άγημα της Ακαδημίας του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε πλήρη αποκλειστική παράταξη,
παίρνει θέση για τον αγώνα της χρονιάς! Γιατί, κάθε «αγώνας» είναι «αγώνας της χρονιάς», ακόμα κι όταν αγωνίζονται οι μεγαλύτεροι!
Για να επιστρέψουμε, όμως, στα αμιγώς ποδοσφαιρικά, η μεθοδική προπόνηση, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών, η ευγενής άμιλλα, η αγάπη για το ποδόσφαιρο κι ο πολιτισμός της άθλησης, είναι το ένα σκέλος.


Η ανάπτυξη της ομαδικότητας, της κοινωνικοποίησης, του σεβασμού, της πειθαρχίας, της επιμονής και της άριστης συνεργασίας αθλητών, γονέων και προπονητών, με απώτερο σκοπό τη δια βίου άθληση, τη συμμετοχή και την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών, είναι το δεύτερο σκέλος.
Αυτό που μένει όμως στο, πάνω και πέρα απ’ όλα, είναι, χωρίς αμφιβολία, το αληθινό χαμόγελο και τοMetrosport.gr, με τον εκπαιδευτικό φωτογραφικό φακό του Νίκου Κολίτση, το αποτυπώνει περίτρανα στη Νεοκαισάρεια, σε βαθμό που θέλουμε από τώρα να κατοχυρώσουμε… τα δικαιώματα αποκλειστικού ποδοσφαιρικού διαφημιστικού, με τον πιο… λιλιπούτειο πιτσιρίκο της ακαδημίας (γεν. 2011), που ανοίγει από δεξιά την αυλαία της ομαδικής παράστασης, για να φτάσουμε ως τον ουρανό και ακόμα ψηλότερα… Δε συμφωνείτε;