Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Με τρεις απόντες ο Αιγινιακός αύριο στη Λαμία - Υπέγραψε στην Ζαλγκίρις ο Καρακώστας

Οι παίκτες που δεν υπολογίζει ο Γιάννης Βλάχος στον Αιγινιακό για το ματς με τη Λαμία.

Κόντρα στη Λαμία κοντράρεται την Κυριακή (26/2, 15.00) ο Αιγινιακός, ο οποίος προέρχεται από τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στη Football League. Ο Γιάννης Βλάχος δεν υπολογίζει για τον αγώνα αυτόν στους Μπουρντουζάν, Ρανγκέλοφ και Πασαλίδη. Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες, ενώ ο Πασαλίδης είναι τιμωρημένος.
Αντίθετα, διαθέσιμοι θα είναι ο Λιόλιος που εξέτισε την ποινή του, οι Γιαζιτζόγλου και Πατράλης που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, αλλά και ο Φασίδης που ήταν καλύτερα μετά την ίωση που αντιμετώπισε. Παρελθόν υπενθυμίζεται ότι αποτελεί ο Καρακώστας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό και υπέγραψε στη Ζαλγκίρις.
Ο Ανέστης Καρακώστας υπέγραψε στη Ζαλγκίρις Κάουνας, προς επιβεβαίωση του Fl News!
Παίκτης του Ζαλγκίρις Κάουνας είναι και τυπικά ο Ανέστης Καρακώστας. Ο 25χρονος μέσος, όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Fl News την Παρασκευή (24/2), ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Λιθουανίας και το Σάββατο (25/2) ολοκληρώθηκε το deal. Ο τέως χαφ του Αιγινιακού υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα παίξει για πρώτη φορά εκτός των συνόρων, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Διγενή Λακκώματος και Βέροια.
Η Ζαλγκίρις Κάουνας συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Λιθουανίας, όπου το πρωτάθλημα αρχίζει στις 3 Μαρτίου.