Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

6ο Acadimies Golden Cup

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να συμμετάσχετε στο Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών «6o Acadimies Golden Cup» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 ως το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.
Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ), τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε πολλές πόλεις, όπου συμμετείχαν χιλιάδες παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην Πασχαλινή Γιορτή Ακαδημιών του Οργανισμού μας.
Στο Τουρνουά που θα διεξαχθεί, στο αθλητικό κέντρο ΑΟ Λέοντες το οποίο περιλαμβάνει κλειστά γήπεδα εξασφαλίζοντας την αγωνιστική δράση των ομάδων με κάθε καιρική συνθήκη, θα συμμετάσχουν τμήματα υποδομής ΠΑΕ, καθώς και επιλεγμένες Ακαδημίες και αφορά σε παιδιά γεννημένα από το 2002 ως και το 2009.
Το «6ο Acadimies Golden Cup« τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.
Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού, καθώς και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.
Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθαι), η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.
Επίσης, ζητούμενο είναι η προβολή της Θεσσαλονίκης ως ένας εξαιρετικός τουριστικός όσο και αθλητικός προορισμός.
*Η πρόσκληση θα αποσταλεί σε όλες τις ακαδημίες της Ελλάδας, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί διαχρονικά πόλο έλξης όλων των αθλητών.
ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ