Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ <<ΟΛΥΜΠΟΣ>>


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-1-17  η  μεγάλη συναυλία παραδοσιακής μουσικής από την ορχήστρα του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Σβορώνου  και η κοπή πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας στο κέντρο Ελιά . 


Στην εκδήλωση επίσημη καλεσμένη  ήταν η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) η κυρία Κερασίνα Βακουφτσή ,το μέλος του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ κύριος  Γιαννιός  Χρηστός. 


Επίσης έδωσαν το παρών η βουλεύτρια του Σύριζα Πιερίας κα Μπέτυ Σκούφα ,ο κος Παπαργυρίου εκ μέρους του βουλευτή της Ν.Δ  κυρίου Κουκοδήμου, ο πολιτευτής κος Μπέης  και ο πατήρ Κυριάκος εκ μέρους της Μητρόπολης .


Μετά το τέλος της συναυλίας ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας <<Όλυμπος>> κύριος Δάμπλιας  Θεοχάρης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον διευθυντή της ορχήστρας  κύριο Θανουρή Αντώνιο και στα μέλη τιμητικά διπλώματα.


Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας με τυχερό τον μικρό Ηλία όπου και του παραδόθηκε η εικόνα της Παναγίας Σουμελά  ως δώρο του αγιογράφου και μέλος του συλλόγου μας κύριο Λοτζανιώτη Ιωάννη.