Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & COOKING SHOW «Σαλιγκάρια: Εκτροφή και Διατροφική Αξία»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & COOKING SHOW
Από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
«Σαλιγκάρια: Εκτροφή και Διατροφική Αξία»


Οι τομείς Επισιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα “Σαλιγκάρια: Εκτροφή & Διατροφική Αξία”, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ώρα 11.00-12.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων, 1ος όροφος. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία "Helixland". Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει Cooking Show από τον Σεφ του τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Σοφοκλή Σεβαστίδη και γευσιγνωσία.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μεταδώσει η εταιρία “Helixland”, την τεχνογνωσία της πάνω στο θέμα της εκτροφής των σαλιγκαριών και να παρουσιάσει τη διατροφική τους αξία, αλλά και τα παραγόμενα βρώσιμα και καλλυντικά προϊόντα.

Η εταιρία “Helixland” δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκτροφής και πώλησης σαλιγκαριών (νωπών και μαγειρεμένων), και στην παραγωγή και πώληση καλλυντικών με φυσικό έκκριμα σαλιγκαριού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406