Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην OLYMPIA ELECTRONICS A.E

 Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:00 το πρωί, οι ιδιοκτήτες της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νίκος Λακασάς, κ. Παναγιώτης Αρβανιτίδης, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης
και κ. Διονύσιος Λακασάς υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τους το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας. O κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης  - Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Ε., παρουσίασε στα μέλη του κλιμακίου το προφίλ, τα προιόντα και τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας. Στη συνέχεια υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τον κ. Δημήτριο Λακασά -  Πρόεδρο  της Ο.Ε., ο οποίος απουσίαζε στην Πολωνία για την συμμετοχή σε έκθεση της εταιρείας.


     Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας , κ. Χρήστος Σταικούρας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές κ. Γιάννη Κεφαλογιάνη και κ. Γιώργο Γεωργαντά. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής κ. Λευτέρης Μωυσιάδης και κ. Θανάσης Λιακόπουλος, ο βουλευτής κ. Κώστας Κουκουδήμος  και πρόεδροι δημοτικών τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ. Τα μέλη του κλιμακίου ενημερώθηκαν από τους ιδιοκτήτες της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. για τις δράσεις και την ανάπτυξη της εταιρείας και ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού. Τέλος οι ιδιοκτήτες της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ευχαρίστησαν τους  βουλευτές και όσους τους συνόδευαν για την επίσκεψή τους.


     
Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας είναι διατηρεί το όραμα μια παραγωγικής και εξαγωγικής Ελλάδας και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν οι προτάσεις προς το κλιμάκιο με στόχο την ανάπτυξη της απασχόλησης, της ανταγωνιστικότητας, της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης .

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»