Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Επίσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.

Επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., κ. Θεοφάνης Κουρεμπές στις 9 Αυγούστου έως 11 Αυγούστου.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη το πρωί, ο Πρόεδρος επισκέφτηκε το Υποκατάστημα του Ηρακλείου και συζήτησε με τα στελέχη και τους υπαλλήλους σχετικά με μια σειρά από τρέχοντα ζητήματα.
Στη συνέχεια ο κ. Κουρεμπές μετέβη στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη και τη συμμετοχή βουλευτών, της Αντιπεριφερειάρχη, δημάρχων, άλλων τοπικών παραγόντων, αλλά και εκπροσώπων των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυση της λειτουργίας του ΕΛΓΑ με τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του.
Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος, συνοδευόμενος από στελέχη του Υποκαταστήματος Ηρακλείου καθώς και τον αντιπρόεδρο της Ομάδας Αμπελουργών Κρήτης και της Ένωσης Ηρακλείου  επισκέφτηκε πληγείσες καλλιέργειες, κυρίως αμπελώνων, στις δημοτικές ενότητες Αρχανών και Τεμένους. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησε επίσκεψη σε γνωστό συσκευαστήριο σταφυλιών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σύλλα και του Προφήτη Ηλία, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς σχετικά με τις ευκαιρίες αλλά και τις αντιξοότητες του συγκεκριμένου κλάδου.