Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Το ΝΟΗΣΙΣ εισέρχεται σε μια νέα εποχή

Το ΝΟΗΣΙΣ με την υποστήριξη του ΥΠΕΘ εισέρχεται και οικονομικά υγιές σε μια νέα περίοδο κοινωνικής, πολιτιστικής και εκπαιδευτικής προσφοράς.
 
Το Δ.Σ., τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας, ΝΟΗΣΙΣ υποδέχονται με χαρά και ικανοποίηση την οικονομική στήριξη του ΥΠΕΠΘ η οποία, μετά τη έκτακτη χρηματοδότηση του Ιδρύματος για το 2016, υλοποιείται σήμερα με την κάλυψη του συνόλου των συσσωρευμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών του ύψους 1.100.000 € αλλά και τη κάλυψη για πρώτη φορά του συνόλου της μισθοδοσίας του προσωπικού του από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017 σε εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισθέντος Ν. 4386/2016 σε συνδυασμό με τον Ν. 4310/2014.
 
Τα παραπάνω έρχονται ως επιστέγασμα του συνεχούς ενδιαφέροντος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘ και ιδιαίτερα του αναπληρωτή Υπουργού για την έρευνα κ. Κώστα Φωτάκη, του Γ.Γ. του ΥΠΕΘ Ι. Παντή, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στελεχών του ΥΠΕΘ. Έτσι, μετά από χρόνια διοικητικής και οικονομικής εγκατάλειψής του από την πολιτεία, το ΝΟΗΣΙΣ διέφυγε τον κίνδυνο διακοπής των δραστηριοτήτων του και εισέρχεται σε μια νέα αισιόδοξη και ανοδική πορεία.
 
Η διοίκηση του ΝΟΗΣΙΣ θεωρεί ότι η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας και των στελεχών του ΥΠΕΘ έρχεται να επιβραβεύσει την εργατικότητα, τη συνέπεια και την αυταπάρνηση των στελεχών και εργαζόμενων του ΝΟΗΣΙΣ στους δύσκολους καιρούς. Οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ και ελπίζω να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και επιμονή την υλοποίηση των ευγενών επιδιώξεων του ΝΟΗΣΙΣ.


ΝΟΗΣΙΣ - Κέντρο Διάδοσης Eπιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας
6ο χλμ. Οδού Θεσσαλονίκης - Θέρμης
Τ.Θ. 60330, 570 01 Θέρμη
Τηλέφωνο: 2310 483 000 - Φαξ: 2310 483 020