Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ

Ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

 «Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Μπακατσέλου. Ο εκλιπών θα είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους της εποχής μας που θα μείνει στην ιστορία της πόλης για την δημιουργικότητα και τη προσφορά του.
Ήταν ένας λαμπρός άνθρωπος που κατόρθωνε να συγκεντρώνει επάνω του πολλά και διαφορετικά ταλέντα, που τον οδηγούσαν στην επιτυχία! Κατάφερε όσο λίγοι να αξιοποιήσει ευκαιρίες και δυνατότητες και να διακριθεί σε όποιο στίβο επέλεξε να δραστηριοποιηθεί. Πρόσφερε πραγματικά και ως επιχειρηματίας, αφού ίδρυσε και διεύθυνε επί δεκαετίες πετυχημένες εταιρίες, ως Πρόεδρος της ΔΕΘ, ως αθλητικός παράγοντας, ως συνιδρυτής του Μεγάρου Μουσικής, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας, ως Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, ως άνθρωπος της πόλης.

Ως Πρόεδρος του ΕΕΘ αλλά και ως άνθρωπος που είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του, εκφράζω την βαθιά λύπη μου, τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του και εύχομαι και ελπίζω ότι πολλοί θα διδαχθούν από τη ζωή και τους αγώνες του».