Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος σε περιοχή της Πιερίας για διευκόλυνση ακολασίας άλλων

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη 2 υπάλληλοι του καταστήματος που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας

Συνελήφθη στις 13-08-2016 τα ξημερώματα, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ) σε περιοχή της Πιερίας, ο 60χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος ο προαναφερόμενος ενεργώντας κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία διευκόλυνε την ερωτική συνεύρεση μίας 48χρονης υπαλλήλου, με «πελάτες», έναντι χρηματικού ποσού.
Σε βάρος της 48χρονης η οποία δεν διέθετε το απαιτούμενο πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος, βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση για Νομοθεσία περί Εκδιδομένων Προσώπων.
Επίσης προέκυψε ότι ο 60χρονος καθώς και 2 ακόμη υπάλληλοι του καταστήματος, μια 31χρονη υπήκοος Νιγηρίας και μια 34χρονη υπήκοος Ουκρανίας που επίσης συνελήφθησαν, εργαζόταν στο κατάστημα χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από το Νόμο πιστοποιητικά υγείας.
Σημειώνεται ότι στην σχηματισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και η 55χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία κατά τη ώρα του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται.
Σε έρευνα του καταστήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα τους.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.