Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μεγάλο ενδιαφέρον και παράταση εγγραφών για τον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης στην Κατερίνη

H Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Δρόμου Αλληλεγγύης της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και της Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης αποφάσισε να
δώσει παράταση στις εγγραφές μέχρι και την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016.
          Φέτος ο αγώνας στηρίζει την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης με την οποία και συνδιοργανώνεται και υποστηρίζεται από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ». Η παράταση δηλώσεων κρίθηκε αναγκαία λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

          Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: 

          Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Μυστρίδη Χρήστο στο τηλέφωνο 694 8180760.

          Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Νικολαϊδου θα λάβει μέρος  στον 3ο Δρόμο Αλληλεγγύης 2016. Ιδιαιτέρως τιμητική η παρουσία και συμμετοχή στον αγώνα της διακεκριμένης αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, η οποία λίγες ημέρες μετά την σπουδαία εμφάνιση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τρέχει στους συνοικιακούς δρόμους του Σιδ. Σταθμού στέλνοντας το ωραιότερο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.
          Εκτός με τον κυρίως αγώνα και μισή ώρα πριν την έναρξή του, θα δοθεί εκκίνηση σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, αυτόν των παιδιών με ειδικές ικανότητες με τους γονείς και τους συνοδούς τους. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί περιμετρικά του Ιερού Ναού στέλνει με το καλύτερο τρόπο το μήνυμα της άθλησης για όλους χωρίς αποκλεισμούς.
          Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν μουσικά σχήματα από τοπικούς καλλιτέχνες παραδοσιακής μουσικής ενώ τον αγώνα πλαισιώνει μουσικά και η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης.
           Τέλος, τη διοργάνωση επικουρούν ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας, το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας και εθελοντές φωτογράφοι και ποδηλάτες.

          Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι πολίτες διότι κλείνει λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η οδός Λ. Ιασωνίδη και για όσο χρειαστεί. Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Παραλία Κατερίνης θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.