Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

2º Διεθνές Κύπελλο U15 Κολινδρού: Η δεξίωση του Δημάρχου και αναμνηστική πλακέτα του Κώστα Πολίτη στην οικογένεια του Θόδωρου Πατσούρα

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και με σημαντική προσέλευση επισήμων πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου «Πιερίδες Μούσες» στον Κολινδρό, η δεξίωση του Δημάρχου
Πύδνας Κολινδρού για το 2º Διεθνές Κύπελλο U15 που ολοκληρώνεται σήμερα(χθες).
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας που καλωσόρισε τους επισήμους και ανέφερε ότι ο θεσμός είναι η μετεξέλιξη των 17 καμπ των προηγούμενων χρόνων τα οποία είχαν τεράστια επιτυχία.
Ο «οικοδεσπότης» Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης, τόνισε ότι τον θεσμό τον έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία και ότι ο Κολινδρός είναι συνυφασμένος με την ανάπτυξη του αθλήματος μέσω του τουρνουά. «Σε μια δύσκολη συγκυρία, η πλούσια εμπειρία που διαθέτουμε εγγυάται την επιτυχία. Μέσω ενός αθλήματος που είναι καταξιωμένο σε όλη τη χώρα, προβάλλεται η πόλη και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της. Η στήριξη της Δημοτικής αρχής είναι δεδομένη. Ευχαριστώ τους συντελεστές της διοργάνωσης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με ένα ακόμη πιο αναβαθμισμένο τουρνουά».
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την ΕΟΚ, την οποία παρέλαβε ο γενικός γραμματέας της, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, που με τη σειρά του απένειμε πλακέτα στον Δήμαρχο, εκ μέρους της Ομοσπονδίας, για την προσφορά του στην διοργάνωση.
Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η στήριξη που παρέχει ο Δήμος στην διοργάνωση σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία και ότι εκ μέρους της Ομοσπονδίας τον ευχαριστεί για την συμπαράσταση.
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, καθώς ο τεχνικός υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΟΚ Κώστας Πολίτης, αφού αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική συμβολή του Κολινδρού στην ανάπτυξη του αθλήματος, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του Θόδωρου Πατσούρα που απεβίωσε τον χειμώνα που μας πέρασε. Συγκινημένος ο Κώστας Πολίτης ανέφερε ότι μεταξύ αυτού και του Θόδωρου υπήρχε φιλία και προσωπική σχέση και ότι ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.
Στην δεξίωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Κώστας Νικάκης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης, ο ταμίας της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Αρης Αγγέλου, ο πολιτευτής Ξενοφών Μπαραλάκος και αρκετοί άλλοι.