Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ο πρόεδρος της Πύδνα Κίτρους, Γιάννης Ντούμος, "ενώπιος ενωπίω" με Νίκο Κολίτση & Metrosport


Του Νίκου Κολίτση (Metrosport)

Ο πρόεδρος της Πύδνα Κίτρους, Γιάννης Ντούμος, ενώπιος ενωπίω με τον Νίκο Κολίτση και το Metrosport.gr, σε μία ανατρεπτική "προεδρική συνέντευξη της
χρονιάς", στην "πρώτη" της ομάδας στο Κίτρος (21-7-16), απαντά σε αποκλειστικές ερωτήσεις, με ειδήσεις, ατάκες, εκπλήξεις, καταγραφή στόχων της νέας χρονιάς, απολογισμό της περασμένης, δηλώσεις για μεταγραφές, αναφορές στον Πιερικό, συναισθηματικά εμποτισμένες και συγκρίσεις αντιπάλων, εντός και εκτός έδρας, που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και προβληματισμού, για πρώτη φορά όχι μόνος αλλά μετά του -overqualified σε τυπικά, τουλάχιστον, προσόντα διοίκησης επιχειρήσεων και σχεδιασμού-, γιου του, Αστέριου Ντούμου, που συνεπικουρεί στο project του προέδρου της ομάδας της Βόρειας Πιερίας. 

Highlights: Για την Πύδνα Κίτρους: "Φέτος θα κατακτήσουμε το στόχο της ανόδου στη Β' εθνική".

Για το κύπελλο ερασιτεχνών: "Το πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα και είναι ανώτερο του κυπέλλου, αλλά για το νομό μας ήταν μεγάλη επιτυχία".
Μεταγραφές: "Θα κάνουμε άλλες δύο προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά".
Βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι: "Κάνουμε ένα νέο βοηθητικό γήπεδο υψηλών προδιαγραφών".
Θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε δεύτερη ομάδα στο χωριό, 25 παικτών, όπως όταν αποχώρησα από τον Πιερικό και άφησα πίσω δεύτερη ομάδα".
Για τις 4 ομάδες από την Πιερία στον ίδιο όμιλο της Γ' εθνικής: "Ο ανταγωνισμός βοηθάει μόνο θετικά".
Για τον Πιερικό: "O Πιερικός είναι το κεντρικό σωματείο του νομού. Την αγαπάω και την πονάω αυτή την ομάδα. Ποδόσφαιρο χωρίς λεφτά δε γίνεται. Ο Πιερικός είναι ένα όνομα πολύ δυνατό. Όταν βρίσκεσαι στην Αθήνα και λες Κατερίνη, λένε Πιερικός. Δε σβήνουν αυτά τα ονόματα εύκολα. Το διοικητικό κενό θα το καλύψουν ο πρόεδρος και η διοίκηση. Ο νέος πρόεδρος ήταν κοντά στον Πιερικό και γνωρίζει. Αν βοηθήσει ο κόσμος, κάτι θα γίνει. Θα βρει το δρόμο του και θα πάει πολύ καλά. Οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου θα βοηθήσω".

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.