Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο opsyd.sch.gr για τις προσλήψεις αναπληρωτών 2016

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο opsyd.sch.gr των αναπληρωτών για απόκτηση κωδικών έτσι ώστε να υποβάλλουν μόλις ανοίξει το σύστημα τις αιτήσεις τους για
προσλήψεις. Σύμφωνα με δηλώσεις του Ν. Φιλη αναμένετε οι αιτήσεις να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.

Πριν από την υποβολή αίτησης για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων (Γενικής Αγωγής, Μουσικών Σχολείων και Δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://opsyd.sch.gr ,ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Επισημαίνεται ότι για την ως άνω διαδικασία εγγραφής απαιτείται προσωπικός λογαριασμός πρόσβασης στο TAXISNET. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς TAXISNET θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την έκδοσή τους. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στην ανωτέρω ιστοσελίδα εγχειρίδιο οδηγιών για την εγγραφή και σύνδεση του χρήστη.

Η διαδικασία της εγγραφής των υποψηφίων στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. άρχισε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016.
Οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας με ανακοινώσεις που θα αναρτώνται στην σελίδα του ΟΠΣΥΔ.
Σε συνέχεια της διαδικασίας εγγραφής χρηστών στο ΠΣ ΟΠΣΥΔ, σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 16-06-2016, είναι διαθέσιμα για το σύνολο των παλαιών χρηστών τα στοιχεία φακέλου, όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί και οριστικοποιηθεί στο παλαιό σύστημα ΟΠΣΥΔ, ενώ δίδεται η δυνατότητα και για την υποβολή γνωστοποιήσεων τροποποίησης στοιχείων ή προσόντων, με διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος για το φάκελο του εκπαιδευτικού. Στην περίπτωση των νέων υποψηφίων, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Δ/νση Εκπαίδευσης της επιλογής σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία προσκόμισης των δικαιολογητικών, ενώ για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορείτε να απευθύνεστε και στην ομάδα υποστήριξης του συστήματος κατά τα γνωστά. Σε επόμενη ανακοίνωση, θα ενημερωθείτε και για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σε συνέχεια της αντίστοιχης ΥΑ.
www.dikaiologitika.gr