Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Συγχαρητήριο Μήνυμα Χάρη Τζαμακλή

Συγχαρητήριο Μήνυμα
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου των Αλωνίων για το πρώτο πανελλαδικό βραβείο μαθητικής επιχείρησης.
Τα ευρηματικά παιδιά της Γ’ Τάξης Γυμνασίου ξεχώρισαν με την καινοτόμα ιδέα τους να κατασκευάσουν έναν κάδο ανακύκλωσης με σύστημα επιβράβευσης για τους χρήστες, το SmileyBin. Έφθασαν στον τελικό μαζί με άλλα εννέα σχολεία μεταξύ των οποίων το Κολλέγιο Αθηνών, το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, τη Λεόντειο. Στα δέκα σχολεία του τελικού, τα εφτά ήταν των Αθηνών και τρία της περιφέρειας. Από τα τρία της Περιφέρειας, τα δύο σχολεία ήταν της Πιερίας! Εκτός από το γυμνάσιο των Αλωνίων, στον τελικό έφθασε και το Λύκειο Κονταριώτισσας που δημιούργησε την εικονική επιχείρηση «Άρωμα Ολύμπου - Μαθητική Μεταποιητική» με προϊόντα που παράγονται στον Όλυμπο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των δύο σχολείων και τους εκπαιδευτικούς που τους στηρίζουν αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας διδάσκουν πως με ομαδικό πνεύμα, μεράκι και προσπάθεια μπορούμε να δημιουργούμε και να οδηγούμαστε σε επιτυχίες παρά τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.  
Καλή επιτυχία στο γυμνάσιο Αλωνίων που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα τέλη Ιουλίου στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Λουκέρνη της Ελβετίας.