Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα) & video promo

 Σύσκεψη με στόχο την άρτια διοργάνωση του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την Κυριακή 22 Μαΐου,
  πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστική Σχολή. 
Την σύσκεψη (σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη και τον τεχνικό υπεύθυνο Αριστείδη Γκιάτα), συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.
«Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις έως τώρα εκτιμήσεις περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες, άτομα όλων των ηλικιών αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα, ο οποίος με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη, διεξάγεται στο μοναδικής θέας και ομορφιάς, πλούσιο φυσικό τοπίο της περιοχής και φιλοδοξεί να δώσει χρώμα στην καθημερινότητά μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κος Παυλίδης.
Εξάλλου, την πεποίθησή τους, ότι, o αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν στο σύνολό τους οι διοργανωτές, καθώς και οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων.
Όπως είναι γνωστό, τους αγώνες διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.
Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή  20 Μαΐου.
Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της παρακάτω φόρμας εγγραφής, στην οποία μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα πρέπει αναφέρουν τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.
Ειδικότερα, εγγραφές γίνονται στο επισυναπτόμενο link:
Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ http://www.zeusrunnersclub.gr/ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης http://www.katerini.gr/ .

Αριθμούς συμμετοχής μπορούν να παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες αθλητές από την Τετάρτη 18 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου, από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00. Επίσης, το Σάββατο 21 Μαΐου, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).
Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 το πρωί στον χώρο εκκίνησης - προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου του Μοσχοχωρίου.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την κεντρική πλατεία Κατερίνης λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 9:30 έως τις 10:15 π.μ. Η επιστροφή των αθλητών από την Τ.Κ. Μοσχοχωρίου θα γίνεται σταδιακά με λεωφορεία του  Αστικού ΚΤΕΛ αμέσως μετά το πέρας των απονομών.