Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Μόνο περηφάνια για την ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Κολινδρού

Μετράει μόλις δύο χρόνια αγωνιστικής δράσης σε επίσημα παιχνίδια η ομάδα μπάσκετ του ΑΣ
Κολινδρού και φέτος είχε ρόλο πρωταγωνιστή, αφού το ρεκόρ νικών ηττών σταμάτησε στο 17-3!
Αν μη τι άλλο η ομάδα πήγαινε "τρένο" όπως συνηθίσαμε να την αποκαλούμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, αλλά βρισκόταν και βρίσκεται εντός των στόχων της.
Του χρόνου, καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα έχει τις δυνατότητες να εκπληρώσει έναν διακαή πόθο των φίλων του μπάσκετ. Να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στην ιστορία του μπάσκετ του Κολινδρού.
Η ομάδα έχει δημιουργήσει με επιτυχία τις πρώτες βάσεις της με ένα βασικό κορμό έμπειρων παιχτών, που τους πλαισιώνουν νέα ταλαντούχα παιδιά, αλλά επιβάλλεται να υπάρξει και συνέχεια με Ακαδημίες μπάσκετ. Δύσκολο κομμάτι αλλά πρέπει να γίνει για να υπάρχει και στο μέλλον.
Μία άλλη βασική προϋπόθεση και συνταγή μιας πετυχημένης ομάδος, είναι η εκμετάλλευση της έδρας της κάτι που φαίνεται να πετυχαίνει ο ΑΣ Κολινδρός, αφού δύσκολα χάνει εντός αλλά και φιλάθλους μαζεύει στις κερκίδες.
Θετικό το γεγονός ότι όλη η ομάδα αποτελείται από αθλητές του Κολινδρού. Κι αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην προηγούμενη ομάδα μπάσκετ που δεν συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ, τον Μέγα Αλέξανδρο Κολινδρού και την πολύ καλή δουλειά της στις υποδομές.

Ευχόμαστε η ομάδα του ΑΣ Κολινδρού να μπορέσει να παραμείνει ανταγωνιστική ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατηγορίας, και να δουλεύει ομαδικά και συνολικά για ένα πιο ευοίωνο μέλλον στο χώρο του δημοφιλούς αθλήματος.

Κλείνουμε με ένα χαρακτηριστικό βίντεο το οποίο δείχνει το κίνητρο και το επιστέγασμα της συλλογικής προσπάθειας σε κάθε αγώνα που μόλις έχει τελειώσει....