Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Το νέο πρόγραμμα του κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 5/5/16 - 11/5/16

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ - THE JUNGLE BOOK   (ΜΕΤΑΓΛ.)
Προβολές καθημερινά (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

Ώρες προβολών: 18.30  (προβολές Πέμπτη – Παρασκευή –Σάββατο - Κυριακή)


Το αριστούργημα της Disney στην μεγάλη οθόνη

ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΡΟΥΣΟΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
Προβολές καθημερινά (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )



ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

CAPTAIN AMERICA: ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Προβολές σε 3D και 2D

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΟΝΙ & ΤΖΟ ΡΟΥΣΟ

Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΜΑΡΚΟΥΣ & ΣΤΙΒΕΝ ΜΑΚΦΙΛΙ

Ηθοποιοί: ΝΤΟΝ ΤΣΙΝΤΛ, ΠΟΛ ΜΠΕΤΑΝΙ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΡΤ, ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΕΒΑΝΣ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΑΝΤΟΝΙ ΜΑΚΙ, ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΤΑΝ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΦΡΑΝΚ ΓΚΡΙΛΟ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΟΛΣΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Οι Anthony Russo και Joe Russo που σκηνοθέτησαν το Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του Cap στην ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Chris Evans που υποδύεται ξανά τον Steve Rogers/Captain America. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια συναρπαστική σύναξη σούπερ ηρώων και χαρακτήρων του κόσμου της Marvel, αφού προελαύνουν από μπροστά μας οι: Spider-Man (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Winter Soldier (Sebastian Stan) και φυσικά η Black Widow (Scarlett Johansson). Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες, ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των super ηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, καθώς αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους, για να αντιμετωπίσουν έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - THE HUNTSMAN: WINTER'S WAR
Συνεχίζει για 2η εβδομάδα


Σκηνοθεσία:    ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΡΟΪΑΝ
Σενάριο:          ΙΒΑΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΚΡΕΓΚ ΜΑΖΙΝ
Ηθοποιοί:        ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΙΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: