Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Την τρίτη θέση στην Ελλάδα και δυο Χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων οι Παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης

  Αήττητοι οι Ολύμπιοι Κατερίνης κατέλαβαν την 3η θέση στην Ελλάδα στην ομαδική βαθμολογία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων ελληνορωμαϊκής πάλης που έλαβε χώρα
στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Οι Αθλητές Νικηφορίδης Μιχάλης και Γεροντίδης Πέτρος στα 66 και 60 κιλά αντίστοιχα στέφθηκαν πρωταθλητές στις κατηγορίες τους χωρίς να χάσουν αγώνα δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.


Η απόδοση των αθλητών των Ολυμπιών ικανοποίησε απόλυτα τους προπονητές τους, Μπατάλα Βασίλη  και Παπακωνσταντίνου Κώστας, καθώς επιβεβαιώθηκε η στοχευμένη δουλειά που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Το να βρίσκεσαι στις καλύτερες ομάδες τις Ελλάδος δείχνει σε τι επίπεδο έχει φτάσει η ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει σαν Αθλητές τόσα χρόνια πάνω στην παλαίστρα σε υψηλό επίπεδο  με τον Βασίλη μπορούμε και την μεταφέρουμε πλέον στους Αθλητές μας δήλωσε ο προπονητής Παπακωνσταντίνου Κώστας .

Βλέποντας τους Αθλητές σου να προσπαθούν για το καλύτερο στις προπονήσεις πρωί και απόγευμα ακόμα και Σαββατοκύριακο στο διάστημα της προετοιμασίας  δίνει κίνητρο και σε ομας να ακολουθήσουμε των Αγώνα τους για το καλύτερο δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Μπατάλας . Έχουμε πλέον δυο Κατερινιώτες Αθλητές μας των Ολυμπιών στην Εθνική ομάδα Εφήβων που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και την πόλη μας στο πανευρωπαϊκό στην Ρουμανία και στο παγκόσμιο που θα γινει στην Γαλλία φέτος αλλά περιμένουμε και στου Παιδες μας σε δυο βδομάδες να πρωταγωνιστήσουν και πάλι.    


 Τέλος ο πρόεδρος της Ομάδας Καλαϊτζιδης Γεώργιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητές του Συλλόγου βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και το επίπεδο αποδεικνύει για άλλη μια φορά την σοβαρή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του σωματείου ( ΤΕΙ Κατερίνης ) στον τομέα της προετοιμασίας. Το να είσαι σε δυο ηλικιακές κατηγορίες στους Παμπαiδες και στους Εφήβους μέσα στις τρις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα πλέον αποδεικνύει ότι η ομάδα έχει μεγαλώσει η δουλεία που γίνεται από τους προπονητές έχει αποτελέσματα. Οι Αθλητές του Συλλόγου μας είναι όλοι τους από την Κατερίνη και δεν στηριζόμαστε σε αθλητές από άλλες πόλεις. Η Κατερίνη έβγαζε ανέκαθεν καλούς Παλαιστές και από ότι φαίνεται οι Ολύμπιοι συνεχίζουν την παράδοση του Δάσκαλου Ψωμιάδη Λάζαρου ο οποίος την ημέρα είχε την ονομαστική του γιορτή και οι Αθλητές μας του αφιέρωσαν τα χρυσά μετάλλια τους  .

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων όπου θα αγωνιστούν ο Καλαϊτζιδης Ιορδάνης και ο Γκίρνης Γιώργος. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν  στην Καλαμάτα 7-8 Μαΐου.
ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Κανελλοπούλου 2 ΤΕΙ Κατερίνης

Τηλ. επικοινωνίας
6972022985 Καλϊτζίδης Γεώργιος 
6945260381 Μπατάλας Βασίλης
6947371994 Παπακωνσταντίνου Κώστας