Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

 Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αναπληρωτή δημάρχου κ. Νίκου Λάππα με τον κ. Εμανοήλ Στόιτσα, δημ. σύμβουλο αρμόδιο για θέματα αθλητισμού και
πολιτισμού του δήμου Αλεξάνδρειας Ρουμανίας, ο οποίος βρίσκεται στο Λιτόχωρο για να παρακολουθήσει το διεθνές τουρνουά τζούντο Olympus Cup.


Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο κ. Τάσος Φυσικόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γουλάρας, η αντιπρόεδρος Δ.Κ. Λιτοχώρου και ταμίας του συλλόγου τζούντο "Μύτικας" κα. Μαρία Γκρίνια, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου κα. Γραμματή Βουλγαροπούλου - Φαρμάκη, καθώς και οι προπονητές κύριοι Μάριαν Μπαντέσκου και Δημήτρης Σωτηρόπουλος.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα και ανάμεσα σε άλλα εξετάστηκαν τα ενδεχόμενα ανταλλαγών επισκέψεων αθλητικών και πολιτιστικών σχημάτων, αλλά και η ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας για διάφορα θέματα (διοργάνωση εκδηλώσεων, προβολή κλπ.).
Το τουρνουά Olympus Judo Cup θα διεξαχθεί στο Λιτόχωρο το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου με επίσημη τελετή έναρξης το Σάββατο στη 1 μ. μ.
Οι φετινές συμμετοχές έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ!



Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης