Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Απέραντο Hot Spot η Ελλάδα - Στους 41.464 οι πρόσφυγες σε όλη τη χώρα με τάση αυξητική και νούμερο ανατριχιαστικό, αδύνατον να αντιμετωπισθεί!!!

***Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πάψει να υπάρχουν, λέει ο διεθνούς φήμης Κινέζος εικαστικός Άι Γουέι Γουέι, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες στο μικρό αυτό
ακριτικό χωριό, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα του πλανήτη!
Όσο για το αν ο ίδιος βλέπει" κάποιο τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση, απαντά αρνητικά, τονίζοντας πως οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αναζητούν μεν άμεσες λύσεις, «χωρίς όμως να φαίνεται να κατανοούν το μέγεθος της κρίσης», ή ίσως, όπως τονίζει, «να μην θέλουν να "αγγίξουν" το πρόβλημα».

***Το χάος στην Ειδομένη είναι «ευθύνη της Ιστορίας, όχι της κυβέρνησης λέει ο υπουργός Μουζάλας
***Ασφαλιστικό-Φορολογικό-Αγροτικό-έξι χρόνια λιτότητα, σφίξιμο της μέγγενης ,αόρατο μέλλον, απώλεια της ελπίδας , φόβος για το αύριο , κράτος που υποχρεώνεται να εκτελεί αποφάσεις άλλων δεν είναι κράτος και οι άλλοι δεν είναι φίλοι ούτε εταίροι !!!!
***Οι πιστοποιήσεις ωμές και καθημερινό αντικείμενο αρθογραφίας των εφημερίδων και σχολίων όλων των ΜΜΕ.
***¨Όλα τα παραπάνω ψηλαφίζουν απτά την έκρηξη του δυτικού αμοραλισμού , τον βαρβαρισμό της ηθικής τους ευαισθησίας.
***Καθαρά λόγια , σταράτα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. Είναι αιώνιοι αντίπαλοι και αδίσταχτη απειλή. Ο «φιλελληνικός» τους ουμανισμός είναι πλαστογραφία και απάτη. Για πολλοστή φορά φανερώνουν απροκάλυπτα τη συμπλεγματική τους ανάγκη να ταπεινώσουν, (αν όχι να εξαφανίσουν) το ελληνικό όνομα!
*** Πρέπει να ντρεπόμαστε που επί δύο αιώνες τώρα θαυμάζαμε και πιθηκίζαμε , ως Νεοέλληνες, τα «φώτα» της Εσπερίας. Συμπλέουμε μαζί τους από ανάγκη, (ΝΑΤΟ-ΕΕ) αλλά πρέπει να αποστρεφόμαστε το πολιτιστικό τους επίπεδο, τον ανατριχιαστικό αμοραλισμό τους τον καμουφλαρισμένο με παιδαριώδεις ηθικολογίες. Πρέπει να μας προκαλεί απέχθεια η «προηγμένη» τους βαρβαρότητα!
***Τι κάνουμε? Ακολουθούμε την σοφή μας παράδοση «χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις το φιλάς»? Θα συμφωνήσω αν έχουμε σαφή επίγνωση ότι το «φιλί» είναι σταρτηγική και όχι εθελοδουλεία!
***Άλλο  στενεμένος άρχοντας  και άλλο αυτοεξευτελιζόμενος εκτελεστής οδηγιών και εντολών!!!
***Οι απειλητικοί βρυχηθμοί του κάθε ξένου νάνου της πολιτικής ( Τούρκου, Σκοπιανού, Αυστριακού, Ούγγρου, Ολανδού κλπ κλπ) θα συνεχίζουν να προκαλούν το αίσθημά μας όσο το πνευματικό ανάστημα των δικών μας «μπροστάρηδων» θα μικραίνει απελπιστικά!
***Το ερώτημα είναι βασανιστικό! Ποια καταστροφή άραγε θα αναστήσει αγωνιστικό πνεύμα σε ηγετικά αναστήματα!


ΦΡΙΞΟΣ