Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’ καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μέσω των μηχανισμών της και της σκόπιμης δαιδαλώδους διαδικασίας, εδώ και 13 μήνες  δεν
πλήρωσαν  «τους εργαζόμενους» στα προγράμματα  κατάρτισης του  ΛΑΕΚ.. Οι (αν)αρμόδιοι φορείς, που διαχειρίζονται αυτά τα προγράμματα ,  παραπέμπουν τους  συμμετέχοντες από γραφείο, σε γραφείο, και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο, και  κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για το ‘‘φόνο’’.
Πέραν του γεγονότος οτι τα προγράμματα  αυτά δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό στους συμμετέχοντες, τους εξαπατούν, τους  κοροϊδεύουν με μοναδικό  σκοπό να περάσουν την πολιτική χειραγώγησης, για να νιώσουν και «προνομιούχοι» που επελέγησαν.
Αλήθεια, τι ρόλο παίζουν τελικά οι συνδιαχειριστές; Από πόσα χέρια περνάει ο Λογαριασμός για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση; Γιατί το Εργατικό Κέντρο εμπλέκεται σε τέτοιου είδους προγράμματα; Ποιος ο ρόλος του και ποιον εξυπηρετεί; Αυτό το ξέρουν καλά οι καταρτιζόμενοι που απευθύνθηκαν στο Ε.Κ.Κ. και τους δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές και υποσχέσεις του τύπου ‘’θα πιέσω, κάνε λίγο υπομονή, θα επικοινωνήσω με Αθήνα, κλπ’’.. Όμως θα μας βρουν μπροστά τους οι υποτακτικοί συνδικαλιστές της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.
Το Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, καλεί τους καταρτιζόμενους των προγραμμάτων ΛΑΕΚ, να επικοινωνήσουν  μαζί μας , για να απαιτήσουμε εδώ και τώρα τα χρήματα των σεμιναρίων που τα σφετερίζονται οι διάφοροι διαχειριστές αυτών των προγραμμάτων .
Καμία αναμονή! Τέρμα στην κοροϊδία!

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.