Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, είχε ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016,
στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β.Ε., Αντιστράτηγο, Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Νικόλαο Μπαντουβάκη,  γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η δημοτική Αρχή, με έμφαση στην αστυνόμευση της πόλης και το κυκλοφοριακό.
Οι δύο αξιωματούχοι δεσμεύτηκαν ότι θα στηρίξουν με κάθε τρόπο και κάθε ενδεδειγμένη ενέργειά τους τις αποφάσεις του Δημάρχου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας.


Όπως ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον επί μέρους επαφές, με βασικό αντικείμενο τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της Θεσσαλονίκης και τις προτεινόμενες από τις δύο πλευρές, λύσεις.
Στη σημερινή συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Δημοτικής Αστυνομίας  και Δημόσιας Τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου και ο Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης.
 Εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος, Θωμάς Σάνδρος και ο Υπασπιστής του Στρατηγού, Αστυνόμος Α΄, Νικόλαος Σώκος.