Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος στην Ορμύλια Χαλκιδικής

Σε μια αποθήκη λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της σφαγής στην Ορμύλια Χαλκιδικής, κρυβόταν ο συζυγοκτόνος με τον 4χρονο γιο του Φοίβο Λέσι. 

Έπειτα από 19 μέρες αγωνίας δύο ομοεθενείς του καταζητούμενου, τον  είδαν το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου μαζί με το τετράχρονο αγόρι  σε ένα χωράφι. Ειδοποίησαν την οικογένεια της μητέρας του μικρού Φοίβου και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τζειμς Κλοντ Λέσι.
Ο 35χρονος που ανήμερα των Φώτων δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του την εν διαστάσει σύζυγο του Λέλα Μαυρομάτη και στη συνέχεια άρπαξε τον μικρό τους γιο κι εξαφανίστηκε, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλικιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε βρει καταφύγιο με το παιδί του σε μια καλύβα  με ελενίτ στην στέγη, μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες. Η καλύβα αυτή πριν μερικές ημέρες είχε ελεγχθεί από άντρες της ΕΛ.ΑΣ. . Ο  δράστης όμως συνεχώς άλλαζε καταφύγια, καθώς οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή και τις γύρω αγροικίες.
Ο μικρός Φοίβος βρίσκεται ξανά με το αδελφάκι του, την αγαπημένη του γιαγιά και τον παππού του και σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας, είναι απαρηγόρητος. Συνεχώς ζητάει να δει τη μητέρα  του...
Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο "Φως στο Τούνελ" ήταν  ο θείος του μικρού αγοριού σε μια προσπάθεια να βρεθεί το μικρό αγόρι  και να δοθεί τέλος στο θρίλερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την Βόρεια Ελλάδα που ερευνούν την υπόθεση, δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να έπαιξε κάποιος επίτηδες το ρόλο του «Λέσι» στα Μέγαρα για να βοηθήσει τον Αλβανό συζυγοκτόνο να διαφύγει.
Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

http://www.anikolouli.gr/