Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Καταζητούμενος έστειλε στην αστυνομία καλύτερη φωτογραφία του

Οι αστυνομικοί τον ευχαρίστησαν και του ζήτησαν να παραδοθεί
Ένας άνδρας από το Οχάιο που ήταν καταζητούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ από τις κακές φωτογραφίες αρχείου που ανήρτησε
στο Facebook η αστυνομία, που έστειλε μια... καλύτερη, με τον ίδιο σε ένα αυτοκίνητο.
Το αστυνομικό τμήμα της Λάιμα είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες του Ντόναλντ "Τσιπ" Πιου, 45 ετών, αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο να δικαστεί για την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
"Δεν εμφανίστηκε. Είχαμε κάποια επικοινωνία μαζί του παλαιότερα, όχι όμως και πρόσφατα", είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Άντι Γκριν.
"Ιδού μια καλύτερη φωτογραφία, αυτή εκεί είναι απαίσια" έγραψε ο Πιου στέλνοντας μια selfie στην οποία εμφανίζεται με γυαλιά ηλίου.
"Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο", σχολίασε ο Γκριν.
Η αστυνομία απάντησε στον καταζητούμενο, μέσω του Facebook. "Αυτή η φωτογραφία μας εστάλη από τον ίδιο τον κ. Πιου. Τον ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και θα το εκτιμούσαμε αν ερχόταν να μας μιλήσει στο τμήμα για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν", έγραψαν οι αστυνομικοί.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι το αστυνομικό τμήμα χρησιμοποιεί συχνά το Facebook για να αναρτά φωτογραφίες καταζητούμενων. Ο Πιου θεωρείται "πρόσωπο ενδιαφέροντος" επειδή πιστεύεται ότι εμπλέκεται σε διάφορες άλλες υποθέσεις, όπως για βανδαλισμό και εμπρησμό.
Η ανάρτηση στο Facebook μέσα σε μία εβδομάδα είχε 2.522 like και περισσότερα από 1.000 σχόλια για τον Πιου."Έχουμε αντικρουόμενες πληροφορίες, αλλά πιστεύουμε ότι ξέρουμε πού βρίσκεται", κατέληξε ο Γκριν.

http://www.star.gr/