Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ,ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ

Χωρίς  νυστέρι,  τομές και ράμματα  γίνεται πλέον η βλεφαροπλαστική  χάρη στη μη
επεμβατική τεχνική   PLEXR!
Η νέα μη επεμβατική τεχνική παρουσιάστηκε στο νέο 1ο  Διεθνές  Συνέδριο  Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (International Aesthetic Medicine and Soft Surgery Conference,) που έγινε στην Αθήνα 27  με  29  Νοεμβρίου.
«Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική  με την νέας τεχνολογίας συσκευή PLEXR ,  βασίζεται στην διαδικασία της  εξάχνωσης (ablation - spot πλάσματος) που αφαιρεί τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα  χωρίς να προκαλείται η παραμικρή αιμορραγία» αναφέρθηκε στο συνέδριο.
Η νέα τεχνική , σύμφωνα με τους επιστήμονεςδεν επηρεάζει τους  περιβάλλοντες και υποκείμενους  ιστούς και δεν δημιουργεί τις  παραμικρές ουλές ή ασυμμετρίες.
Εφαρμόζεται στο ιατρείο σε πτυχές βλεφάρων και περιοφθαλμικές  ρυτίδες  ανάλογα με το πρόβλημα και τις  εξατομικευμένες ανάγκες, σε νεαρές ηλικίες με συναφή προβλήματα όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περί τα 15-20λεπτά και το αποτέλεσμα είναι άμεσο.
Ο  ασθενής μετά την εφαρμογή μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα και δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε αυστηρές προφυλάξεις.
Η θεραπεία μπορεί να συνδυασθεί με ενέσεις botox ή και με ενέσεις υαλουρονικού.
 Η μέθοδος αυτή εκτός από την περιοχή των βλεφάρων (άνω και κάτω) έχει και άλλες εφαρμογές όπως: Αφαίρεση ουλών, ξανθελασμάτων, τατουάζ καθώς και στη θεραπεία ενεργού ακμής.
Η χρήση νυστεριού και οι πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές είναι τα στοιχεία  που μέχρι σήμερα απέτρεπαν εκατομμύρια ανθρώπους να υποβληθούν σε βλεφαροπλαστική  και να απαλλαγούν από την περίσσεια του δέρματος στο πρόσωπο (βλέφαρα, ρυτίδες, πτυχές) λόγω χαλάρωσης.
«Σήμερα όμως παρέχεται η δυνατότητα με αυτές τις μη επεμβατικές τεχνικές  χωρίς την χρήση νυστεριού, χωρίς τομές και ράμματα να είναι δυνατή και εύκολη η αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, το άγχος και τους κινδύνους της κλασσικής χειρουργικής επέμβασης» τονίστηκε  στο συνέδριο.
Το οφθαλμολογικό κέντρο γλαυκώματος και laserΑθηνών εν όψει  των επερχόμενων εορτών προσφέρει σε ειδική προνομιακή εκπτωτική τιμή την θεραπεία βλεφαροπλαστικής με PLEXR.
http://www.glaucoma-laser-eyecenter.gr.  Τηλ.  213Ο325910

(Επιστημονικός Υπεύθυνος: Β. Κοζομπόλης)