Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ «ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ» ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΓΕΝΑΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ


Για 3η συνεχή χρονιά η νέα Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίας Μηλιάς, υπό την Προεδρία του γνωστού συντοπίτη μας Γιώργου Καλαμάτα και των άξιων συνεργατών του, δίνουν πνοή και ζωή στο χωριό τους, λειτουργώντας το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Άη Βασίλη και μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες να επισκεφτούμε την καρδιά της Μεσαίας Μηλιάς, δίπλα στον χώρο της εκκλησίας και να χαρούμε τις ομορφιές και τις κατασκευές που ετοίμασαν με πολύ αγάπη και ιδιαίτερο ζήλο. 

Σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε ο αγιασμός του χώρου από τους πατέρες Ευάγγελο της Μεσαίας Μηλιάς και πατέρα Γεώργιο της Κάτω Μηλιάς, αντίστοιχα. 

Στην συνέχεια ο νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίας Μηλιάς Γιώργος Καλαμάτας χαιρετίζοντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει η νέα Διοίκηση του Συλλόγου και προσκάλεσε το κοινό της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτεί τον χώρο αυτό. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Αντιδήμαρχος Χρυσόστομος Κυραιλίδης, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, γονείς, συγγενείς και πολλά  παιδιά από τη Μεσαία Μηλιά αλλά και προσκεκλημένοι που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του νέου Προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίας Μηλιάς. 

Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί τον όμορφο αυτόν χώρο, μόλις 19 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης, στην παλιά επαρχιακή οδό Κατερίνης Ελασσώνας, μέχρι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και να χαρεί τα σπίτια, τα παιχνίδια, τις κατασκευές αλλά και την γαστρονομία που προσφέρει η περιοχή. 


Τα μικρά παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την καθοδήγηση έμπειρης κλόουν και να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Άη Βασίλη. 

Η αισθητική του χώρου τις βραδινές ώρες είναι μοναδική και θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω η επίσκεψή σας στην Μεσαία Μηλιά Πιερίας.