Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Έχασε έδαφος ο Αιγινιακός, επιστροφή στις νίκες για το Κίτρος. Όλα τα αποτελέσματα της Γ Εθνικης

Τύρναβος-Αιγινιακός 1-0
Πύδνα Κίτρους-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2-0 
Οπούντιος Μαρτίνου-Πιερικός 0-0 
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Θεσπρωτός 0-0 



Καλά Χριστούγεννα θα κάνει η ομάδα του Τυρνάβου μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Αιγινιακού με σκορ 1-0.
Η αξία της νίκης είναι μεγάλη αφού η ομάδα από το Αιγίνιο είναι από τις πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου.
Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα που φάνταζε το απόλυτο φαβορί για τη νίκη από το πρώτο κιόλας λεπτό ήταν ομάδα του Τυρνάβου.
Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να πατήσει περιοχή, δημιούργησε φάσεις και το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και πήρε τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου δεξί κάθετο δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιατζιτζόγλου.
Στην επανάληψη πίεσαν πολύ ασφυκτικά τον Τύρναβο, είχαν ευκαιρίες όμως ποτέ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 8′ πολύ καλό σουτ του Κρίτσα, η μπάλα ελάχιστα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ. Στο 20′ πολύ καλή στιγμή για τον Αιγινιακό όταν βρέθηκε σε θέση βολής ο Γουέλκαμ έκανε το σουτ αλλά την τελευταία στιγμή έσωσε ο Καρατάσιος. Στο 25′ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λούγκου, την κεφαλιά πήρε στον αέρα ο Καρατάσιος και έκανε το 1-0. Στο 35′ καλό ξαφνικό σουτ του Νούσιου από το χώρο του κέντρου η μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 37′ όμορφα ξέφυγε από την άμυνα ο Τσιρλίδης, έβγαλε σέντρα στον Μανιώτη αυτός το σουτ άουτ. Στο 47′ εξαιρετικό σουτ του Λούγκου στην κίνηση μεγάλη απόκρουση από τον Τόλιο. Στο 48′ το σουτ του Κρίτσα έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία. Στο 53′ ωραίος συνδιασμός Γκούρτσα – Ζούρκου το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε αμυντικό και πήγε κόρνερ.
Στο 60′ η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αιγίνιο να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ζούρκος έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως εξαιρετικά ο Παπαγιάννης και σε δεύτερο χρόνο ήρθε ο Πασαλίδης την κεφαλιά του όμως έσωσε ο Χρηστίδης πάνω στην γραμμή. Στο 70′ φάουλ του Ζούρκου έβγαλε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης, στο 80′ πολύ καλό σουτ του Λούγκου από πάσα του Τασιούλη η μπάλα πάνω από την εστία και στο 81′ ο Δερμιτζόγλου έστρωσε στον Γκούρτσα αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Γουέλκαμ η κεφαλιά του όμως πήγε άουτ.
Τύρναβος 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Νούσιος (65′ Παπαχρήστος), Λούγκος, Τσιρλίδης (70′ Τασιούλης), Κρίτσας, Χρηστίδης (85′ Σβερκούλης).
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιατζιτζόγλου, Μουταφσάϊ (57′ Αντωνιάδης), Λιόλιος, Πασαλίδης (75′ Δερμιτζόγλου), Καρακατσάνης, Ζούρκος, Γκούρτσας, Ντεβέσα (85′ Αχαλινόπουλος Ρ.), Γουέλκαμ.
Πηγή: athleticlarissa

Πύδνα Κίτρους-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2-0

Πλήρωσε το πρώτο ημίχρονο!


Η Πύδνα Κίτρους κατάφερε να νικήσει 2-0 τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.
Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δέχθηκε τα δυο τέρματα (23′ και 28΄), με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την Πύδνα Κίτρους με 2-0.
Στο 23’ ύστερα από κόρνερ του Καραγκούνη ο Δημητρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη και έκανε το 1-0.
Στο 28΄ ο Μακράκης ανατράπηκε από τον Λαγό και ο Βρέσκας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πετρουζέλης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα (69’ Λαγδάρης Β.), Δημήτριου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Καραγκούνης, Δήμας, Τσιούνης (83’ Γελαδάρης), Κυπαρίσσης (61’ Τρικαλόπουλος), Μακράκης.
ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Λαγός, Σιώρος (75’ Τσομπάι), Πάνος (57’ Ομασέρε), Μάρκος, Κυριακάκης, Πολυχρονάκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β. (78’ Κωνσταντίνου Ε.).
Πηγή: sportime24

Οπούντιος Μαρτίνου-Πιερικός 0-0 
Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα οι Οπούντιος Μαρτίνου να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα μένοντας στη «λευκή ισοπαλία» με αντίπαλο τον ιστορικό Πιερικό.
Οι γηπεδούχοι αν και γνώριζαν ότι ήταν η τελευταία τους ευκαιρία να κλείσουν με τρίποντο τον πρώτο γύρο και γενικά το 2015, δεν ξέφυγαν της κακοδαιμονίας τους και έμειναν απλά με τη διάθεση της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και που είχε και την πιο κλασική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 63’ όταν από τα συνηθισμένα «παιδικά λάθη» της Λοκρικής άμυνας, ο Καρανάσος ανέτρεψε τον Καράμπελα αποβλήθηκε και ο Πέεφ αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Ευτυχώς η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε γρήγορα καθώς στο 72’ αποβλήθηκε και ο Κωνσταντίνου, όμως ο Μάκης Ζαχαρόπουλος είχε προλάβει να αντικαταστήσει τον Θανηλάκη με έναν αμυντικό τον Γκριτζάπη προκειμένου να μην υπάρξουν χειρότερα όπως συχνά φέτος έχουν διαδραματιστεί στο Μαρτίνο.
Κάπως έτσι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις φτάσαμε στο τέλος χωρίς κάτι άλλο σημαντικό στις δύο εστίες.
Οπούντιος (Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Καντού, Πέππας, Θαναηλάκης (70’ Γκριτζάπης), Κωτσαλάς Ν. (64’ Γιουργούσης), Κόκα (76’ Κακκάβας)
Πιερικός (Καμπερίδης): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης (85’ Δαδάκος), Γεωργίου, Τσιώλης (92’ Κώτσιας), Καράμπελας (80’ Παπαδόπουλος), Κωνσταντίνου, Πέεφ

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Θεσπρωτός 0-0 

Αχιλλέας και Θεσπρωτός κόλλησαν στο 0-0 σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Θεσπρωτός έμειναν στο 0-0. Ετσι οι γηπεδούχοι πρόσθεσαν ένα ακόμη βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή και απέναντι σε έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο.
Απ’ την άλλη, ο Θεσπρωτός, παρέμεινε στην τέταρτη θέση, αλλά πλέον βρίσκεται στο -9 από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ΑΕ Καραϊσκάκης.
Διαιτητές: Κάτης (Φλώρινας), Ν. Δεμερτζής-Κουπαράνη (Πέλλας)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Τσαγκαράκης, Παναγιωτίδης Α. (70′ Κωτσιαρίδης), Ποτουρίδης (75′ Νάκας), Κατσαμήτας (86′ Παναγιωτίδης Γ.)
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Καρύδης, Μήτσης, Πανταζής, Μώκος, Μητσέλος Α., Τζερεμές (57′ Πέντσας), Νάκος, Στεφανίδης, Μπίκας.
Πηγή: pamebala

Γ΄ Εθνική
Κυριακή 20/12 – 15:00


2ος όμιλος – 17η αγωνιστική
ΑΕ Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Θεσπρωτός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Φιλιππιάδας-Δωτιέας Αγιάς 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Πύδνα Κίτρους-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
Οπούντιος Μαρτίνου-Πιερικός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Οικονόμος Τσαριτσάνης-Νίκη Βόλου 0-2 ΤΕΛΙΚΟ
Τύρναβος-Αιγινιακός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Φωκικός 3-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ρεπό: Φαρκαδόνα

1ος όμιλος – 17η αγωνιστική
FC Σερρών-Κοζάνη 1-2 ΤΕΛΙΚΟ
Άρης-Έβρος Σουφλίου 5-0 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Απόλλων Καλαμαριάς 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Καβάλα-Δόξα Δράμας 4-0 ΤΕΛΙΚΟ
Εορδαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ηρακλής Αμπελοκήπων-Θύελλα Φιλώτα 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ρεπό: Απόλλων Κρύας Βρύσης

3ος όμιλος – 12η αγωνιστική
Κανάρης Νενήτων-Ηρακλής Ψαχνών 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Βύζας Μεγάρων-Δόξα Νέας Μανωλάδας 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Αιολικός-Παναρκαδικός 2-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΟ Βάρδας-Καλαμάτα 1-0 ΤΕΛΙΚΟ (Σάββατο 19/12 – 15:00)
Ένωση Ερμιονίδας-ΑΟ Λεβάντε 5-2 ΤΕΛΙΚΟ
Σπάρτη-Λουτράκι 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Παναργειακός-Χαλκίδα 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

4ος όμιλος – 13η αγωνιστική
Αστέρας Βάρης-Κηφισιά 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
Τριγλία Ραφήνας-Ατρόμητος Πειραιά 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Γλυφάδα-Ηράκλειο 2-3 ΤΕΛΙΚΟ
Ιωνικός-Ερμής Ζωνιανών 4-0 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΟ Κρουσώνα-Εθνικός 1-0 ΤΕΛΙΚΟ
Ηλυσιακός-ΟΦΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Ιάλυσος-Φωστήρας 4-2 ΤΕΛΙΚΟ
Τράχωνες-Επισκοπή 2-1 ΤΕΛΙΚΟ