Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Εργασίες αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


 Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου: «Ένα σημαντικό έργο μέσα στην πόλη της Κατερίνης από το τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε.Πιερίας»





Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο πλαίσιο του έργου ΄΄Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε.Πιερίας Δ.Τ.Ε. Π.Ε.Πιερίας ΄΄ προϋπολογισμού 271.000,00  ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.23%) για τη συντήρηση της οδού Ν.Πλαστήρα της υφιστάμενης 13ης Ε.Ο. (Κατερίνης-Αγ.Δημητρίου) και συγκεκριμένα από τον κόμβο της Γανόχωρας προς τον κυκλικό κόμβο στο ύψος του οικισμού των Καταφυγιωτών.

Αυτοψία στο έργο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον προσεχή Δεκέμβριο.


«Οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες δεν αναβάλλουν το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας που αφορά εργασίες για τη συντήρηση - αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της .Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αποτελεί η διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας και η ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων που προβλέπει το τεχνικό  μας πρόγραμμα», δήλωσε κατά την επιθεώρηση του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.




Δελτία τύπου, ανακοινώσεις  και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της  Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα : http://pieria.pkm.gov.gr