Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Όλυμπος Αγ. Σπυρίδωνα-Μακεδόνες Πιερίων 1-1/ Iσοπαλία... αγγλικού τύπου

 Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες προσπάθησαν να λύσουν στον Άγιο Σπυρίδωνα ο τοπικός Όλυμπος απέναντι στους πρωτοπόρους Μακεδόνες Πιερίων, στην ισόπαλη (1-1)

αναμέτρηση. αγγλικού πρωταθλήματος, που κατέγραψε αποκλειστικά το Metrosport.gr, τα τελευταία λεπτά της οποίας μας έκαναν να ξεχάσουμε ότι πρόκειται για αγώνα της Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας (9η αγωνιστική, ΕΠΣ Πιερίας).

Οι φιλοξενούμενοι, του Τόλη Μπαρμπαγεωργόπουλου, προηγήθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Καργιώτη και κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα Καλαϊτζή και έδειξαν απαφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. 


Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου με την ισοφάριση των γηπεδούχων (Π. Κατσαμάγκας), από λανθασμένη επιστροφή αμυντικού, για ν' ακολουθήσει ένα δεύτερο ημίχρονο με καταιγιστικό ρυθμό, συνεχείς εναλλαγές φάσεων, αλλαγές θέσεων και μοναδικές χαμένες ευκαιρίες, με την ομάδα της Ρητίνης όμως να δημιουργεί περισσότερες και πιο κραυγαλέες για να κερδίσει το παιχνίδι και με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Αστέριου Γιώτσα, να αποσοβεί τον κίνδυνο, με τη βοήθεια και των δοκαριών και να ρεφάρει το πρώτο σε βάρος του γκολ. 



Man of the match: ο Γ. Τζιμίκας από τη Ρητίνη, για τα ατελείωτα τρεξίματα που έκανε στο γήπεδο, τα μαρκαρίσματα στους αντιπάλους και τα ανεβοκατεβάσματα, με σωστή τροφοδότηση της μπάλας και ο Π. Κατσαμάγκας (9) που, εκτός από το γκολ που πέτυχε, κρατούσε συνεχώς απασχολημένους τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και δημιουργούσε υπεραριθμία στα άκρα της επίθεσης της ομάδας του



Highlights: τα τελευταία δραματικά λεπτά της αναμέτρησης, με απανωτές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δοκάρια και ανεπανάληπτες ευκαιρίες, οι φίλαθλοι της Ρητίνης που ακολούθησαν την ομάδα τους σ' ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, οι κινήσεις από τους πάγκους των δύο ομάδων, 


ο αειθαλής «έφηβος» Δ. Κατσαμάγκας (θυμηθείτε το θέμα «της οικογένειας» που ανέδειξε το Μetrosport.gr http://www.metrosport.gr/article/apoklistiko-patir-iii-ke-anipsios-se-mia-erasitechniki-omada-pics ), οι περίτεχνες ενέργειες και οι συνδυασμοί παικτών και των δύο ομάδων, η "επιστροφή" του Ν. Σιασιόπουλου των Μακεδόνων σε εμφανίσεις υψηλού επιπέδου (ανάλογες με εκείνες της περσινής χρονιάς που είχε αναδείξει το Metrosport.gr)


Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com 

Βίντεο σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.