Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Τρίτη Ηλικία από τον Δήμο Κατερίνης

  Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Κατερίνης συμμετέχοντας με κέφι και ενθουσιασμό, στην συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε το
βράδυ της περασμένης Κυριακής σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων της πόλης.


Σε χαιρετισμό του στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης απευθυνόμενος στα μέλη των ΚΑΠΗ τόνισε: «Τιμούμε τους ηλικιωμένους, που είναι ο απαραίτητος κρίκος για μια ισορροπημένη κοινωνία, αφού αποτελούν αστείρευτη πηγή αξιών, γνώσεων και ενεργά κύτταρα ενταγμένα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας. Καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης θέτει στο επίκεντρο την κοινωνική ευαισθησία και τη λειτουργία των δομών που συνδέονται με την Τρίτη Ηλικία.. Στη σύγχρονη εποχή της οικονομικής κρίσης όλοι εσείς διαδραματίζετε έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών σας. Σας  θέλουμε συμμέτοχους και ενεργούς σε κάθε μας βήμα».


Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης: ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ και υπεύθυνος της λειτουργίας των ΚΑΠΗ Αναστάσιος Παπαζήσης, ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου με την Κατερίνη Δήμου Moosburg Αυστρίας Ηerbert Gaggl και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Παρέστησαν επίσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εμφάνιση της χορωδίας των Α’ και Β’  ΚΑΠΗ, καθώς και με τα χορευτικά του ΚΑΠΗ Περίστασης. Η όμορφη βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης ολοκληρώθηκε με γλέντι και χορό.