Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τ.Ο. Πιερίας: Σπάμε τη δικτατορία της σιωπής - Ενημερώνουμε κάθε Έλληνα

Σκοπός της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Πιερίας είναι τώρα στην προεκλογική
περίοδο να φτάσει σε κάθε πόλη και χωριό της Πιερία, για να μεταφέρει το πρόγραμμα και της θέσεις του κινήματος σε όλους τους κατοίκους του νομού.
Tην Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο της Τοπικής επισκέφθηκε τα χωριά Σβορώνο, Νεοκαισάρεια, Βρία, Ρητίνη, Παλιό και Νέο Ελατοχώρι. Αυτό που ακούγαμε συνεχώς από τον κόσμο ήταν οι εξής φράσεις: «μόνο η Χρυσή Αυγή περπατάει χωρίς φόβο ανάμεσα στους πολίτες, τα άλλα κόμματα κρύβονται», «μόνο από τη Χρυσή Αυγή δεχόμαστε φυλλάδια αλλιώς αν ήταν άλλο κόμμα θα τους διώχναμε» ή «καλά που είδαμε ότι είστε από την Χρυσή Αυγή αλλιώς …». 
H Χρυσή Αυγή δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη του λαού και θα κάνει αυτά που υπόσχεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. 
Ακολουθώντας το σύνθημα της Χρυσής Αυγής «εναντίον όλων», εννοώντας εναντίον όλων των διεφθαρμένων κομμάτων, έτσι και η T.O. Πιερίας, αποφάσισε στην διακομματική συνάντηση στο Δήμο Κατερίνης να τοποθετήσει το ενημερωτικό της τραπέζι έξω από τα γραφεία του κινήματος, στην κεντρική οδό Ειρήνης,μακριά από τα τραπεζάκια των υπολοίπων κομμάτων, που επέλεξαν τον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Οι συναγωνιστές από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ενημερώνουν το κοινό της πόλης με φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Ο κόσμος ενδιαφέρεται να πάρει ενημερωτικό υλικό γιατί καταλαβαίνει πως η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι νίκη του λαού. Οι συναγωνιστές με ευγένεια και ενθουσιασμό ενημερώνουν τον κόσμο και απαντούν σε κάθε ερώτηση και απορία.