Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τηλεόραση: Το κουτί των θαυμάτων - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πώς στον καιρό της ψευτοδημοκρατίας εξαφανίζονται κόμματα από την δημοσιότητα!


Όπως ανήγγειλε ο αρμόδιος επί του θέματος υπουργός της κυβερνήσεως πρόκειται να ψηφιστεί νόμος για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και ότι πρόκειται να μοιραστούν με διαγωνισμό οι άδειες των τηλεοπτικών συχνοτήτων με πλήρη διαφάνεια. Το τι θα γίνει θα το δούμε… Απλά θυμίζουμε ότι ανάλογες εξαγγελίες είχαν κάνει και άλλες κυβερνήσεις στο παρελθόν και τελικά δεν έγινε τίποτε παρά μόνον το ότι εξασφάλισαν τη σιωπή και την εύνοια των καναλιών των “νταβατζήδων” στα πολιτικά τους σχέδια. Και αυτή η ιστορία δεν είναι σημερινή και κρατά 25 ολόκληρα χρόνια!

Αυτό που επίσης δεν είπε η κυβέρνηση, είναι εάν αυτοί που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να μη χρωστάνε χρήματα σε κράτος και ασφαλιστικά ταμεία. Πάνω σε αυτό το θέμα υπάρχει εξαιρετικά εκκωφαντική σιωπή… Γιατί εάν προβλεπότανε να ξεχρεώσουν θα έπρεπε με την προκήρυξη του διαγωνισμού να πληρώσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ! 

Γνωρίζετε άπαντες όσοι κρατάτε στα χέρια σας αυτή την εφημερίδα, ότι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί των μεγάλων συμφερόντων και της μεγάλης διαπλοκής έχουν πολεμήσει και πολεμούν με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τις τελευταίες μάλιστα εβδομάδες γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών γεγονότων. Σχετικά με την προβολή ή μάλλον την μη προβολή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τους μεγάλους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ως γνωστόν, τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε επείγοντα νομοσχέδια στη Βουλή και μία εκτός ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών. Ήταν πράγματι για γέλια και για κλάματα (για την ψευτοδημοκρατία τους, που δήθεν υπηρετούν), το γεγονός ότι μετέδιδαν ζωντανά την συζήτηση στην Βουλή και την διέκοπταν όταν έπαιρνα τον λόγο να μιλήσω ως επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Είχαν μάλιστα το θράσος οι παρουσιαστές να το αναγγέλλουν, να λένε τώρα θα μιλήσει ο Μιχαλολιάκος ας περάσουμε σε άλλο θέμα! Ένα μάλιστα κανάλι έδειχνε κάποια πλάνα από την ομιλία μου χωρίς φωνή! Φαίνεται πως είναι πολύ επικίνδυνο γι’ αυτούς και τα συμφέροντά τους ο λόγος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αντίθετα, τον Γραμματέα του ΚΚΕ, του δήθεν αντισυστημικού κόμματος που θα κλείσει όλους τους σταθμούς θα πάρει τα χρήματα από τους πλούσιους και θα τα μοιράσει στους φτωχούς, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τον προβάλλουν κατά κόρον… Μια ακόμη απόδειξη για το ποιοι είναι οι αληθινοί αντισυστημικοί σε αυτή την χώρα. 

Η συνωμοσία της σιωπής τους όμως τελικά δεν πιάνει τόπο στον λαό παρά μόνο στους όχι λίγους αφελείς συμπατριώτες μας, που παίρνουν γραμμή από τους πομπούς του ψεύδους και της απάτης. Αυτό αποδείχθηκε και από το πρόσφατο δημοψήφισμα όπου τελικά παρ’ όλο το γεγονός ότι όλοι οι σταθμοί υποστήριζαν το ΝΑΙ, βγήκε τελικά το ΟΧΙ! Όμως και πάλι φαίνεται πως η δύναμή τους ξεπερνά και την ψήφο του λαού γιατί τελικά έγιναν αυτά που ήθελαν τα κανάλια, τα συμφέροντα, αφού η κυβέρνηση προχώρησε σε μνημόνιο σαν να είχε βγει το ναι όπως ήθελαν οι “νταβατζήδες”.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ