Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Φωτιά από έκρηξη φιάλης σε μονοκατοικία της Αλεξάνδρειας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Αυγούστου περί ώρα 3.30 στο ύψος
του Πάρκου Ελευθερίας (Μασούτη) δίπλα στο ΚΑΕΛΕ στην Αλεξάνδρεια κατά την οποία κάηκε αποθηκευτικός χώρος μονοκατοικίας. Η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη φιάλης υγραερίου στον εξωτερικό χώρο της μονοκατοικίας που ήταν συνδεδεμένη με εστία μαγειρέματος. 


Στον αποθηκευτικό χώρο βρέθηκαν 4 ακόμη φιάλες, 1 γεμάτη και 3 άδειες. Όπως αναφέρει το τοπικό site alexandriamou.gr από το ωστικό κύμα υπήρξε μικροτραυματισμός στο χέρι του ιδιοκτήτη της οικίας. Ευτυχώς από θαύμα δεν έγινε έκρηξη και στις άλλες φιάλες και κατ΄ επέκταση δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές. Παρενέβη έγκαιρα η Π.Υ. Αλεξάνδρειας με 2 όχηματα και 8 άνδρες. Στο συμβάν ο Διοικητής κ. Γιάννης Αμανατίδης , ο Υποδιοικητής κ. Γρηγόρης Γερόπουλος 
και ένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας. Για ενημέρωση στο συμβάν και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

ΠΡΟΣΟΧΗ στην προμήθεια, τοποθέτηση-σύνδεση και στη χρήση γενικότερα του υγραερίου στα σπίτια σας ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

veriotis.gr