Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Συγχαρητήριο Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου στους συντελεστές της συναυλίας αλληλεγγύης για τον μικρό Θοδωρή

Συγχαρητήριο Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
Σοφίας Μαυρίδου
 στους συντελεστές της συναυλίας αλληλεγγύης για τον μικρό Θοδωρή


          Εκ μέρους του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα και εμού προσωπικά εκφράζω τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Γεράσιμο Ανδρεάτο, στην Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου της Νέας Εφέσου καθώς και σε όλους τους αφανείς ήρωες που εργάστηκαν αφιλοκερδώς για τη μαγική συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο αρχαίο θέατρο του Δίου.
          Συγχαρητήρια αξίζουν και στα χιλιάδες άτομα που αγόρασαν  εισιτήριο και στήριξαν  αυτή την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για τον μικρό Θοδωρή.
          Για όλους εμάς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
  είναι μεγάλη χαρά  να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες,  στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που οργανώνουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.


Η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου




Δελτία τύπου, ανακοινώσεις και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα : http://pieria.pkm.gov.gr