Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ UNDER19

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας με αφορμή την ολοκλήρωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UNDER 19 αισθάνονται την υποχρέωση να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν.

            1.- Την UEFA και τα στελέχη της για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά.
            2.- Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και τους υπαλλήλους που συμμετείχαν στη διοργάνωση και δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχία του.
            3.- Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ κ. Θεόδωρο Παυλίδη, τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Χρυσόστομο Κυραιλίδη, τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμο Κατερίνης κ. Γεώργιο Γαβρίδη καθώς και όλο το Δ.Σ. και στελέχη του Δήμου Κατερίνης γιατί χάρη στις ενέργειές τους ανακαινίστηκαν και αναβαθμίστηκαν τόσο το Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης όσο και τα προπονητήρια που φιλοξένησαν τις αποστολές.
            4.- Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους για τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους.
            5.- Τον Δήμαρχο Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Κώστα Δημόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παρεμβάσεις τους στο Δημοτικό Στάδιο Καρίτσας.
            6.- Την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας
            7.- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και
            8.- Την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στη διοργάνωση.
            9.- Τα Διοικητικά Συμβούλια και τους υπεύθυνους των γηπέδων: 25ης Μαρτίου, Βατανιακού, Ελπίδας Ανδρομάχης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Θερμαϊκού Κορινού και Α.Ε. Καρίτσας που χρησιμοποιήθηκαν ως προπονητήρια των ομάδων και των διαιτητών που συμμετείχαν.
            10.- Την Διασωστική Ομάδα Πιερίας.
            11.- Τα Μ.Μ.Ε. και τους Δημοσιογράφου του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου που κάλυψαν τη διοργάνωση.
            12.- Τούς ιδιοκτήτες κ. Βασίλειο Λάμπρου,  κ. Ευαγγελία Ξυπτερά Λάμπρου καθώς και τη Διεύθυνση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Mediterranean για την άριστη εξυπηρέτηση όλων των αποστολών.
            13.- Τους εθελοντές συνεργάτες (συνοδοί, οδηγοί, μεταφραστές) για την τεράστια προσφορά τους.
            14.- Τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που αγκάλιασε την διοργάνωση, κατέκλυσε τα γήπεδα δείχνοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό και
            Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συντοπίτη μας, Εκτελεστικό Γραμματέα  της Ε.Π.Ο. κ. Παυσανία Παπανικολάου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνει στους ανθρώπους του τόπου του.