Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. – προς την DABLEROM ROMANIA

 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είχε την χαρά στις 17 Απριλίου 2015 να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της 45 άτομα από την εταιρεία DΑBLEROM ROMANIA που έχει έδρα το Cluj
της Ρουμανίας. Οι τεχνικοί της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασαν τεχνικό σεμινάριο στους ηλεκτρολόγους – πελάτες της εταιρείας DΑBLEROM ROMANIA σχετικά με προϊόντα φωτισμού ασφαλείας, συναγερμού και πυρανίχνευσης καθώς και με όλα τα νέα προϊόντα. Από την εταιρεία DABLEROM ROMANIA παρευρέθηκε ο ιδιοκτήτης της, κ. Μιχάλης Δαβλέρης, και οι τεχνικοί της εταιρείας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ακολούθησε γεύμα σε παραλιακή ψαροταβέρνα της περιοχής και την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον και τον Όλυμπο. Η OLYMPIA ELECTRONICS και η DABLEROM ROMANIA συνεργάζονται εδώ και χρόνια και το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αυτής της επιτυχημένης και μακροχρόνιας συνεργασίας.


Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πλήρη εικόνα για τα προιόντα της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε., για την ποιότητά τους, την ευχρηστία τους αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που προκύπτουν από την πλούσια γκάμα παραγωγής της. Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι με τα προιόντα της να καλύπτει πλήρως τους πελάτες της (άμεσους και έμμεσους) και να συνεχίσει να είναι στην κορυφή των μεγαλύτερων παραγωγικών μονάδων βιομηχανίας ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη.