Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Διαδραστικός κινηματογράφος για παιδιά δημοτικού στον Κολινδρό

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη για εισαγωγή των Νέων Τεχνολογιών και μετάβαση στο Ψηφιακό Σχολείο του μέλλοντος.

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού αρωγός στην προσπάθεια των Δασκάλων αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης αυτής έτσι ώστε όλα τα παιδιά του σχολείου μας να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό κινηματογραφικό πρόγραμμα με κοινωνική ευαισθητοποίηση.
002255

Πληροφορίες για τις διαδραστικές ταινίες

  1. «Άγρια Ζώα της Ελλάδας»
    (Οικολογία-Περιβάλλον)
για Α, Β, Γ τάξεις Δημοτικού.
Πρωταγωνιστούν: Άκης Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσάβαλου,  Σωκράτης Πατσίκας  και άλλοι.
Ο Άκης Σακελλαρίου και οι διάσημοι φίλοι του ηθοποιοί, μαθαίνουν στους μικρούς μαθητές να αγαπούν και να προστατεύουν τα άγρια ζώα και τη φύση της χώρας μας.
  1. « Η Γη ανήκει σε όλα τα παιδιά του κόσμου /λέμε όχι στο ρατσισμό»
    (Κοινωνική ευαισθητοποίηση)
για Δ,Ε,ΣΤ τάξεις δημοτικού
Πρωταγωνιστούν: Ανέζα Παπαδοπούλου, Θέμις Μπαζάκα, Κατερίνα Τσάβαλου, Πύρρος Δήμας, Νίκος Βουρλιώτης, και άλλοι.
Πολυεθνικές ομάδες παιδιών σε όλο τον κόσμο, εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται να πείσουν τους μεγάλους, ότι τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν ίσια  δικαιώματα στη ζωή, στη μόρφωση, στην αγάπη.
Οι μαθητές στο τέλος κάθε ενότητας του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα επιμορφωτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, να αλληλεπιδράσουν με το προβαλλόμενο πρόγραμμα και να επηρεάσουν την εξέλιξή του μέσω ασύρματων πληκτρολογίων.

Με εκτίμηση
-Το Δ.Σ.-