Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τον κ. Σοφοκλή Ξυνή

 Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κύριος Μπάνε Πρέλεβιτς, βράβευσε τον ιδρυτή και πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κύριο Σοφοκλή Ξυνή, για την προσφορά
του στον χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού, καθώς και για την μακρόχρονη συνεργασία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ .

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, ενώπιον των οπαδών του ΠΑΟΚ, η βράβευση του κυρίου Σοφοκλή Ξυνή, από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κύριο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο κύριος Πρέλεβιτς, τίμησε τον κύριο Ξυνή δίνοντας του τιμητική πλακέτα, καθώς και την ιστορική φανέλα του, από τον Τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης Καλαθοσφαίρισης Ανδρών 1990-91, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη.


Η βράβευση του κυρίου Ξυνή, ήταν αποτέλεσμα της μακρόχρονης προσφοράς του στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, καθώς και της στρατηγικής συνεργασίας που έχουν συνάψει οι δύο φορείς μεταξύ τους.

Στη συνάντηση που προηγήθηκε της βράβευσης, ο κύριος Πρέλεβιτς και ο κύριος Ξυνής, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν από κοινού ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ως στόχο τη διασύνδεση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης!

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 552 406 | www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net