Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εξιχνιάσθηκε περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού από ηλικιωμένο στην Βέροια

Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Αναζητείται ο συνεργός της ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και
διένυε 6ήμερη άδεια
Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σε περιοχή της Βέροιας, μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης της και εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 54χρονη ημεδαπή για κλοπή χρηματικού ποσού από ηλικιωμένο.
Ειδικότερα, προχθές (23-04-2015) το μεσημέρι, η συλληφθείσα προσέγγισε 83χρονο ημεδαπό στην οικία του, που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Βέροιας και με διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να του αφαιρέσει από την τσέπη του πουκάμισού του, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
Ακολούθως η 54χρονη επιβιβάστηκε σε όχημα που την ανέμενε ο συνεργός της και τράπηκαν σε φυγή.
Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων η 54χρονη εντοπίστηκε χθες (24-04-2015) το μεσημέρι στη Βέροια, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Από την περαιτέρω έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού της και προέκυψε ότι πρόκειται για 57χρονο ημεδαπό, έγκλειστο σε Κατάστημα Κράτησης που έκτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές και διένυε 6ήμερη τακτική άδεια από 22 έως 28 Απριλίου.
Η συλληφθείσα, με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.