Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ο Στέλιος Κανδήλας θα λάβει μέρος στο 4ο MotoWeekend Haybusa Club Θεσσαλονίκης & Svrachnos Racing

 Σας ενημερώνουμε ότι στις 23-24 Μαΐου στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το Team μας Κανδήλας Racing #65 θα λάβει μέρος στο 4ο MotoWeekend Haybusa Club Θεσσαλονίκης & Svrachnos
Racing.


H ομάδα μας θα συμμετέχει στους αγώνες ταχύτητας (track day), καθώς και στο χρονομετρημένο τετρακοσάρι (Αγώνες-Dragster).

Αυτή την πανελλαδική εκδήλωση, εκτιμάται, θα την επισκεφτούν πάνω από 3.000+  θεατές.


Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της, καθώς και δικό της γκαράζ ( pit box ) στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όπου θα διακρίνονται και οι χορηγοί-υποστηρικτές. (Πίστα Ταχύτητας Σερρών  http://www.serrescircuit.gr/ ).


Ο αναβάτης μας θα συμμετέχει και στην κατηγορία νέων οδηγών, όπου θα είναι πλοηγός σε νέους οδηγούς, στην οποία θα φοράει πάνω από την αγωνιστική του φόρμα μπλουζάκι για να διακρίνεται από τους υπόλοιπους οδηγούς. 


Η προβολή της εκδήλωσης και του αναβάτη μας θα γίνει από τα παρακάτω μέσα:


ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ  http://www.epitrohon.gr/ (στο οποίο αρθρογραφεί κι ο αναβάτης μας   http://www.epitrohon.gr/author/kandilas/ ).

Automoto (Έντυπο Περιοδικό) http://automoto.com.gr/

Εδώ Μιλάμε Μηχανοκίνητα http://edomilamemixanokinita.blogspot.gr/



Τέλος ο δημοσιογράφος Παντελής Τζερτζεβέλης https://www.facebook.com/pantelis.tzertzevelis θα  προβάλλει από την ραδιοφωνική εκπομπή του Απογευματινό Magazino στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm https://el-gr.facebook.com/apogevmatinomagazino ,καθώς και με άρθρα την εκδήλωση   στο http://www.rthess.gr/ ,αλλά και στο http://www.epitrohon.gr/author/pantelis/.