Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου που έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας στην Έδεσσα

Πρόκειται για 46χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και διασπορά ψευδών ειδήσεων

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι τον τελευταίο μήνα έκανε συνολικά 3 απειλητικά τηλεφωνήματα για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας
Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις περιπτώσεις απειλητικών τηλεφωνημάτων για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας στην Έδεσσα.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ειδικότερα ο 46χρονος άνδρας το βράδυ της 27-03-2015, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας Πέλλας και απείλησε για έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει στην Εισαγγελία της Έδεσσας, με χρονικό περιθώριο μισής ώρας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές, όπου πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο κτίριο της Εισαγγελίας, δίχως να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο 46χρονος και στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες και συγκεκριμένα την 2 και 15 Μαρτίου του 2015 είχε τηλεφωνήσει στην Εισαγγελία της Έδεσσας και στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας αντίστοιχα, για υποτιθέμενη τοποθέτηση και έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας της Έδεσσας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.